2015. július 17., péntek

24. Franken Polish by Akane 3.

Ismét egy franken lakkal érkeztem, remélem nem fogjátok majd megunni. Mert sok franken lakkom van még, ami arra vár, hogy megmutassam. Ciiskától kaptam három körömlakkos üveget frankenezésre és ma mostam ki őket, de az egyikben még volt egy kevés, és azon kívül, hogy kicsit elkezdett besűrűsödni nem volt több baja, szerintem legalább is nem. És mivel tetszett a színe ezért kitisztítottam az üveget és mehetett is  a frankenezés. Így ez a legújabb franken lakkom. 



 













Két rétegben jól fed, száradását nem figyeltem mert közben néztem egy sorozatot, így az lekötötte a figyelmemet :D A színe nekem nagyon tetszik, és pont annyi holo került bele amennyi még nem sok, de nem is kevés, szóval pont megfelelő mennyiség. Persze nem hagytam így, feldobtam egy kis díszítéssel is. Fedőlakkot nem használtam. 














Amit használtam:









  • Alaplakk: essence nail candies 6in1 02 always in my mint
  • Franken Polish by Akane
  • Nyomdalakk: Franken Polish by Akane 
  • Lemez: Pet'la Plate Feathers

13 megjegyzés:

  1. wow csodaszép lett ez a manikűr!!!

    VálaszTörlés
  2. A 3. képen (ahol világosabbnak tűnik a lakk) nagyon emlékeztet a PP Grace-re! A nyomdalakk meg elképesztően holós, glitteres, azt miből/milyen arányban keverted? Nekem a holos frankeneimben nem ennyire látványos a holo, még akkor sem ha fele- fele arányban keverem a lakkokat.
    Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) hát nekem a Grace nincs meg, így nincs összehasonlítási alapom :) húúú ha azt tudnám, alapból egy fekete holos franken volt az alapja, ami biztos, hogy fekete, moyra ezüst holo ( lehet kék is ) majd ebbe arany/sárga színű glitteres fedőlakkot tettem,de hogy miket azt sajnos már nem tudom, mert nem egy olyan körömlakk került bele amit valószínű, hogy nem is lehet már kapni, de esetleg hasonló kaliberű körömlakkokkal meg lehet próbálni, az arányra meg végképp nem emlékszem :D ahogy épp jött annyi ment bele :D egyszer gondoltam egyet, hogy na akkor ennyi elég lesz :D
      pedig ha fele-fele arányba kevered holósnak kéne lennie, de azt észrevettem a halványabb színekben annyira nem érvényesül mint mondjuk egy sötétebb színnel :) de persze ki kell tapasztalni, kinek hogyan :) én imádok frankenezni, de ez gondolom meg is látszik a franken lakkjaim számából :D

      Törlés
  3. Nagyon szép manikűr lett! Hogyan mosod ki a lakkos üvegeket, hogy teljesen tiszták legyenek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) körömlakk lemosóval, öntök bele valamennyit, összerázogatom, ha úgy látom már nem szed le többit kiöntöm ( egy üres körölmakk lemosós üvegbe ) majd öntök még bele körömlakk lemosót és megint addig rázogatom amíg úgy látom már nem szed le többet, és ezt a folyamatot addig ismétlem amíg tiszta nem lesz :) persze ez attól is függ, hogy mennyire van beszáradva, vagy mennyi van még benne :) a csillámos körömlakkos üvegnél nálam mindig marad pár "csillám" amit nem tudok teljesen kimosni :D de nem olyan vészes mennyiség, hogy zavaró lenne, vagy észrevehető ha abba frankenezek :)

      Törlés
  4. Nagyon szép manikűr!! Én is így csinálom az üveg tisztítást, a beszáradt lakknál, pedig hagyom a körömlakk lemosót ázni benne 1-2 napig és tisztára szedi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) eddig talán 1-2 olyan volt amit nekem is kellett hagynom, a többség nem szokott annyira beszáradva lenni szerencsére :) meg már max az essence nyomda lakkjai üvegét kell kimosnom, az hamar fogy :D meg majd a moyra holo üvegeit :D egyenlőre más olyanom nincsen, ami volt már kimostam :)

      Törlés
  5. Megint nagyon szépet alkottál, kedvelem az ilyen púderrózsaszíneket :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira tetszik ez a gyönyörű árnyalat!!

    VálaszTörlés