2015. szeptember 29., kedd

44. ManiCute - Szüret

Ismét elérkeztünk egy újabb Manicute témához, ami nem más mint a szüret :) Sok ötletem nem volt így egy egyszerű témánál maradtam.... szőlő :D nekem szüret alatt a szőlő ugrik be egyből, így egyértelmű volt, hogy ennél maradok :) Szerencsére most nem fogok elcsúszni vele, mert egy nappal előbb is elkészítem, mert lehet később nem lesz rá időm. Most a Mamikűrvadász és a Manicute egy napra esik, mind a kettő hétfőre, így a Manicute "csúszik" egy napot keddre :) Ahhoz képest, hogy azt gondoltam milyen egyszerű lesz elkészíteni... hát nem teljesen úgy volt :D na de a lényeg, hogy elkészültem vele :)
Szerintem nem lett olyan vészes, talán ki lehet belőle venni, hogy szőlő akar lenni :D remélem legalább is :D 

Két új lakkot is felhasználtam benne :) Az egyik egy ilnp lakk, ami egyben az első a márkától, róla majd szeretnék külön írni, ha ráveszem magam :D bár itt egy rétegben kentem fel egy nude lakkra, pontosan a models own nyla nude lakkjára. Mind a kettőt Adéltól vettem :) A másik lakk egy Zoya lakk, a Zuza nevű, szerintem nagyon szép színe van, Ezt a lakkot Facebookon vettem egy körmös csoportban :)


Amit használtam: • Alaplakk: essence nail candies 6in1 02 always in my mint
 • Zoya Zuza ( hüvelyk, mutató, és kisujj 2 réteg )
 • Models own nyla nude ( középső és gyűrűs ujj 1 réteg )
 • ILNP atomic sherbet ( középső és gyűrűs ujj egy réteg a models own lakkon )
 • Lila szőlő szemek : China Glaze nice caboose!
 • Zöld a szőlő "szára" : Astor perfect stay gel shine 506 green drama
 • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

Többiek munkája: 

5 megjegyzés:

 1. Tetszik a manikűr, erre a Zuza lakkra én is vágytam, de aztán azt mondogattam magamnak, hogy még sem kell...már bánom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) örülök, hogy tetszik :) én is véletlenül jutottam hozzá, láttam hogy valaki feltettem, megtetszett a színe :) nagyon szép színe van :) ha majd meglesz biztos szeretni fogod :)

   Törlés
 2. De szép színeket válogattál össze! :)

  VálaszTörlés