2016. január 15., péntek

72. essence - A Winter's Tale

A mai bejegyzésben egy fedőlakkot szeretnék megmutatni, ami nem más mint az essence winter wonderful kollekció fedőlakkja. Nálunk ( Győr ) sajnos hiába kutattam/kutatom lassan több mint 1 hónapja, eddig egyik Rossmannban vagy Müllerben sem találkoztam vele. Sajnos mire eljutottam az egyetlen DM-be ahol kapni lehet essence márkát már le volt fosztva és a kérdésemre azt a választ kaptam, hogy már nem is lesz... De szerencsém volt hála Dórának aki volt olyan kedves, hogy megvette nekem és elküldte postán, innen is még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességedet ♥ 

Eredetileg nem szándékoztam posztot írni róla, hiszen ott van Edina posztja benne nagyon szép képekkel, de Isabella kérdezte instagramon, hogy mikor kerül fel... így úgy döntöttem, hogy még is felteszem :)


Akkor mutatom is :)






Féltem kicsit, hogy a vaku meg a fehér manikűr miatt kb semmi nem fog látszódni.... de szerencsére nem így lett és jó képeket sikerült készítenem.


Alaplakk felkenése után két rétegben fehér lakkot kentem fel majd gyorsan száradó fedőlakkal kentem le. Majd ezután két rétegben használtam a fedőlakkot és arra is használtam a végén gyorsan száradó fedőlakkot.









Nekem nagyon tetszik a végeredmény, de nem tudtam választani a képek közül így lehet kicsit több lett mint kellett volna. Remélem nem bánjátok :)


Amit használtam:





  • Alaplakk: egy ezer éves essence
  • Moyra - No. 03
  • essence Winter Wonderfull - 01 A Winter's Tale
  • Seche Vite dry fast top coat

4 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű ez a lakk! *.* Azt ígérték hogy januártól kapható lesz a kollekció a Rossmannban is. Ma benézek Győrbe, hátha... A DM-ben csak kézkrém és a paletta volt már amikor odajutottam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye *--* igen azt ígérték...január közepe van, én eddig nem találkoztam vele, ma a Baross úti Rossmannba benéztem, gondoltam ha lesz veszek egy tartalék üveggel meg a fehéret... de ott nem volt délelőtt, csak az előző kollekció maradéka volt még, persze érdemes nézni, ha találsz akkor megköszönném ha megírnád melyik üzletben :)

      Törlés
  2. Én se találkoztam még ezzel a lakkal, pedig fenem rá a fogam. Gyönyörűek lettek a fotók, nem csodálom, hogy nehéz volt választani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem hamarosan kint lesznek, mert a fehér lakkot még be szeretném szerezni, esetleg még ebből egy tartalékot :D köszi :)

      Törlés