2016. június 20., hétfő

96. ManiCute - Tengerpart

Elérkeztünk a következő témához ami nem más mint a tengerpart, én részben a kezdőképről vettem az ötletet, részben meg amit már rég óta szeretnék elkészíteni, de a kettő között lett valahol a végeredmény. Én elégedett vagyok a manikűrömmel, de mutatom is hogy milyen.

A színt azt sikerült eltalálnom amit szerettem volna, a középső és gyűrűs ujjamra két réteget kentem a nude lakkból, majd szivacs segítségével csináltam meg az átmenetet. A többi ujjamra felkentem a kék lakkot két rétegben, mind a két lakk franken lakk. Majd erre nyomdáztam, eredetileg csak a két középső körmömre akartam, de végül meggondoltam magam amit nem bánok, mert így sokkal jobban tetszik az összhatás.


Nyomdalakknak kivételesen a szokásos essence helyett a Moyra sima fekete lakkját használtam, mert az essence már a végét járja. Ma megkaptam a Seche Vite utánpótlásomat is, így lehet majd több bejegyzés is lesz, mivel amiatt ritkán lakkoztam, hogy "spóroljak' vele, mert az is a vége fele volt sajnos. 

És ismerkedek a photoshoppal, mármint egyenlőre csak a nevem ráírásával, de már egyre gyorsabban megy. :)

És biztos észrevettétek, hogy új fejléc és háttér lett, remélem tetszik.Amit használtam:

 • Alaplakk: Eveline 8in1 total action
 • Franken Polish by Akane ( nude )
 • Franken Polish by Akane ( kék )
 • Nyomdalakk: Moyra No. 35
 • Lemez: Pet'la Plate Summerics
 • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coatEz lett volna az én manikűröm erre a témára ( igaz most is előbb elkészítettem, most volt időm, nem szerettem volna ha valami közbejön és nem tudom elkészíteni ) remélem tetszik nektek is. :)


Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)
6 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper lett a manid! Tetszik az új külső az oldaladon,szerintem nagyon jól sikerült!

  VálaszTörlés
 2. Tudom, mar mondtam, hogy nagyon tetszik, de meg egyszer, mert annyira elaraszt tole a nyari hangulat *^* Telen, ha unom a hideget, ezt fogom nezegetni xD

  VálaszTörlés