2017. október 16., hétfő

163. Manikűrvadász 35. forduló

Elérkezett a következő forduló ami szám szerint a 35. forduló. Ez nekem különleges forduló, mert most én voltam a háziasszony, nehezebbnek gondoltam a lebonyolítását mint ami valójában volt. Nagyon élveztem a szervezését, kisorsolni a párokat. Amit az utóbbi időben észrevettem, hogy egyre kevesebben vadászunk amit nagyon sajnálok, remélem hamarosan visszatérnek és ismét sokan leszünk. Most az utóbbi fordulókhoz képest páran többen lettünk aminek én nagyon örülök.





Tőlem Elza vadászik, én pedig Melcsitől, általában egy manikűrt szoktam levadászni,  ha nem tudok dönteni akkor kettő. Eddig a kettő volt a maximum, eddig.... A mostani fordulóban végül NÉGY manikűrt vadásztam. Nem tudtam megállni egynél, időm is volt elkészíteni több manikűrt is, így akkor meg is tettem.

1. Manikűr



Ez volt az első manikűr amit kiválasztottam és elkészítettem. Így majd olyan sorrendben mutatom meg a manikűröket, ahogy készültek. Nagyon megtetszett ez a manikűr, és mivel a lemez nekem is megvan, illetve a fehér alapszín így őt választottam. Amiben eltértem, hogy nyomdázásnál két holo kék lakkot használtam, egy világosat és egy sötétet.






Amit használtam:

- Rimmel Rita Ora 60 seconds 703 White Hot Love
- A-england Tristam
- Moyra Holographic No. 254
- Moyou Fashionista Collection - 04
- RdeL Gel Nail top coat


2. Manikűr






Ez a manikűr is nagyon tetszett így nem volt kérdés, hogy elkészítem. A négy manikűrből ez az egy szabadkezi, a többi nyomdás. Az alapszín a szürkés lakk nekem is megvan, így azt választottam én is.




Nekem nagyon tetszett magamon is ez a manikűr, Van egy vékony ecsetem amit így most felavattam, lehet nem ártana többször elővenni, hogy gyakoroljam.

Amit használtam:

- Rimmel Rita Ora 498 Rain rain go away
- Moyra Stamping Polish SP.02
- Moyra Stamping Polish SP.06
- ILNP Fame
- RdeL Gel Nail top coat


3. Manikűr:




Ez a manikűr is nagyon tetszett, és mivel adott volt a minta is hozzá, így elkészítettem őt is. Valahogy sikerült benéznem lilás lakk keresése közben egy zöldeset, de sebaj. :D




Fehér alapra készítettem el az átmenetet, majd erre került a nyomda minta. Nem tudom képeken én látom-e csak mattnak, pedig fényes, dupla fedőlakkot is kentem a mintára.

Amit használtam:

- Moyra Stamping Polish SP.07
- Sally Hansen xtreme wear 490 First Blush
- Sally Hansen xtreme wear 280 Jazzy Jade
- Moyou Fashionista Collection - 04
- Seche Vite dry fast top coat



4. Manikűr: 



A negyedik manikűrön sokat gondolkodtam melyiket kéne, de végül ezt választottam. Próbáltam hasonló színeket összeszedni az átmenethez, amiben változtattam rajta a minta, mivel nekem ez a lemez nincs meg, így másik fajta leveles mintát választottam és az összes körmömre nyomdáztam.






Fehér alapszínnel kezdtem és erre jött az átmenet, majd nyomdáztam rá a választott mintával.

Amit használtam:

- Moyra Stamping Polish SP.07
- essence Colour & Go 118 little miss sunrise
- essence Colour & Go flashy pumpkin
- essence the Gel 10 true love
- BPL - 026
- Moyra Stamping Polish SP.06
- Seche Vite dry fast top coat


Ezek lettek volna az én manikűrjeim, remélem tetszik, és ne felejtsétek el megnézni a többiek milyen manikűröket vadásztak le.



18 megjegyzés:

  1. Csodaszépek lettek a manijaid! 4, wow... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem is gondoltam bele, volt úgy időm, és hát ennyi sikeredett :D Vagy tudat alatt, ha már háziasszony vagyok, ne csak egy manikűrt alkossak újra :D

      Törlés
  2. Aztamindenit, gyönyörűek lettek a manikűrök, nagyon örülök, hogy ilyen sok manit rekreáltál. Az utolsónál nagyon tetszik a minta, amit rányomdáztál 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Hát nem volt egyszerű választani annyi sok szép manikűrből, nem tudtam egynél maradni ♥

      Törlés
  3. Nagyon pöpec lett mindegyik! :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon szépek lettek! (-: Nem is tudok kedvencet választani, mert mind nagyon tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  5. De jó neked, hogy volt időd ennyi manit elkészíteni! *irigykedik* Én örülök, hogy egyet volt időm megcsinálni...
    Amúgy nagyon szépek lettek, a második különösen tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előre terveztem, és már amint kitettem a sorrendet utána levő lakkozásom már manivadászra ment, így mikor készítettem manikűrt a manivadászra alkottam :) De egyébként én is mindig így voltam, mert nem álltam neki egyből, mondván van időm, a végére pedig még se volt annyi, így én is mindig egyet készítettem :) köszi szépen, örülök hogy tetszenek :)

      Törlés
  6. Atyaééééég. :D Nekem mindig sikerül utolsó napra hagynom azt az egy szemet, amit levadászok, hiába szeretnék többet. Valahogy zavarna, h ha megcsinálnám, nem publikálhatnám azonnal. De ez a négy, hát igencsak fasza mindegyik. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én is mindig így voltam meg vagyok a dolgokkal :D Na de most úgy voltam vele amikor épp van rá időm elkészítem :D Sok van még amit sehol még instagramra se tettem fel, lesznek még :D Köszi szépen :)

      Törlés
  7. gyönyörű lett mindegyik, el is mentem ezt a posztot! <3

    VálaszTörlés
  8. Mind a négy csodás lett, nem is tudok egyet kiválasztani, ami a favorit. Én is utolsó pillanatos vagyok általában, mint most is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök neki :) Általában én is, meg mindig így voltam, de mióta baba van előre kell terveznem, mert ha utolsó percre hagyom akkor tuti nem jön össze :D

      Törlés