2018. március 19., hétfő

179. Manikűrvadász | Szülinapi forduló

Elég régóta nem volt bejegyzés a blogon, bár azt se ígérem, hogy ez változni fog, de a Manikűrvadászt nem szerettem volna kihagyni, a ManiCute-os bejegyzések megírásáig meg valahogy sose jutok el, pedig manikűrök szoktak lenni, majd túl sok idő telik el és már úgy vagyok, hogy felesleges pótolni... Na de a mostani Manikűrvadásznál mivel szülinapi forduló, külföldi lányoktól vadászunk, és instagram profilt kaptuk, hogy kitől kell vadászni.



Én Emmát kaptam páromul, őt nem ismertem eddig, mikor nézegettem, hogy milyen manikűrt válasszak. Amennyire néztem inkább pöttyös manikűrjei vannak, de azért sikerült választanom egy nekem tetszetős manikűrt.




Ez a manikűrje tetszett a legjobban így ezt választottam. Semmiben nem tértem el, próbáltam teljesen ugyanazt visszaadni.

Az én manikűröm:



A fekete és arany lakkokat nem sikerült teljesen eltalálnom, de mikor a lakkok kiválasztásánál tartottam, tudtam, hogy ezt a feketét fogom használni, az arany színt azt akkor találtam ki, teljesen olyanom amúgy se lett volna. Nekem nagyon tetszett a végeredmény.

Amit használtam:



- essence the Gel 24 Indian Summer
- Cirque Colors Smoky Quartz
- NCLA Steppe
- Moyra Stamping Polish SP.06
- Pontozó
- Seche Vite dry fast top coat


A képeket telefonnal készítettem, remélem a minőséggel nem lesz gond, én úgy láttam hogy jó a kép minősége, így úgy voltam, egyszerűbb telefonnal mint fényképezőgéppel.

Remélem tetszett az elkészült manikűröm, és ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem. :)









10 megjegyzés: