2015. július 1., szerda

19. Körömlakkjaim bemutatása 5. Franken Polish by Akane

Meg is hoztam a következő fiók tartalmát, ami nem más mint a franken lakkjaim. Bár a címből nem volt nehéz kitalálni :D Itt már nem volt olyan könnyű dolgom mint az előző fiókoknál, ahol márkák szerint választottam szét a körömlakkokat. De szerencsére sikerült kitalálni egy úgy mond rendszert ami alapján szétválasztottam őket. 

A fiók:

Rózsaszín, korall árnyalatú frankenek:


Mivel a korall színből nincs túl sok, így a rózsaszínekhez vettem, mert színárnyalatban szerintem inkább ide tartozik. Ahhoz képest, hogy nem a rózsaszín a kedvenc színem, ebből van a legtöbb franken lakkom :D

Piros, bordó árnyalatú frankenek:Ahhoz képest, hogy a piros a kedvenc színem, nincs túl sok frankenem belőle :D bár lehet azét mert nem egy frankenből a végén nem piros hanem rózsaszínes vagy más szín lett :D


Lila, lilás árnyalatú frankenek:A lilából is sikerült párat kutyulnom :D nem azt mondom, hogy nem szeretem, de nem is a kedvenc színem :D ( a piros az :D ) de ugyanúgy szeretem mint a kéket, vagy más színt :)


zöld, zöldes árnyalatú frankenek:Ez is jól kezdődött, az első két zöld frankenem igazából sárga akart lenni, de nem jött össze :D rájöttem ha zöldhöz én ezüst holo lakkot öntök abból zöld sose lesz, így fel is adtam a reményt, hogy lesz majd sárga franken lakkom :D


Kék, kékes színárnyalatú frankenek:Nem egyszer rám jött, hogy nekem kell kék franken :D persze így sincs belőle túl sok, de azért van pár :)

Zöldeskék, a kettő közötti ( teal?!) színárnyalatú frankenek:Ezt nem igazán tudtam hova besorolni, mert se a kékekhez se  a zöldekhez nem illet :D volt ami véletlen lett, de volt mikor direkt hasonló árnyalatot szerettem volna :)


Nude, szürke színárnyalatú frankenek:Nagyon szeretem a nude, esetleg szürkébe hajló nude lakkokat, így alap volt, hogy kell belőle franken is :)

Vegyes színárnyalatú frankenek:Itt vannak azok a franken lakkok, amik egyik színárnyalathoz sem illettek, mivel valami eltérés van a színek között, vagy csak 1-1 darab van belőle.

Homok hatású frankenek:


Ők direkt lettek homok lakkok, még mikor  a Lovely kijött az első három homok lakkal ( piros, sárga, kék ) akkor láttam neten, hogy a színek keverésével el lehet érni több színt is. Nem is kellett több, újravettem a három színt, kimostam három körömlakkos üveget, és fele-fele arányban összeöntöttem őket.


Sheer tints frankenek:Az OPI-nak jöttek ki sheer tints lakkjai, persze azóta más márkának is, de mikor láttam, hogy mások otthon kutyultak maguknak, gondoltam akkor én miért ne :D így születtek meg ők :) bár használni még nem használtam őket.


Franken 1.:Őket nem nagyon tudtam hova csoportosítani, mert nem kimondottan holo lakkok, pár kivétel ami nem annak készűlt, mert többésgében mindig valami holo frankent akarok kotyvasztani :D Mind körömlakkból készült, esetleg 1-2 lakkban van glitter.

Franken 2.:Őket se nagyon tudtam hogy megnevezni, hova sorolni. Innen a középső kék volt a legelső franken lakkom, egyedül ő is van csak elnevezve :D Ezeket a lakkokat, vagy szemfestékből vagy csillámporból kevertem, de van olyan is amibe mind a kettő került. Ők a szeretem is meg nem is frankenjeim :D Mivel a csillámpor/szemfesték hajlamos leülepedni az aljára, és sokáig tart felrázni őket. A csillámporos esetében még az is fent áll, hogy az átlátszó lakk feloldotta a színét. De egyenlőre még nem akarok megszabadulni tőlük.

Idővel majd biztos lesz a frankenjeim közt olyan amit majd esetleg újrahasznosítók 
( sőt már volt is ilyen nem egyszer ) de egyenlőre ennyiből áll a franken készletem :)


UP!


Na arra nem is gondoltam, de ha esetleg bárkinek lenne valami ötlete,hogy hogyan nevezzek el 1-1 franken lakkot, az nyugodtan megírhatja :) nekem úgy se igazán van :D

9 megjegyzés:

 1. Ennyi lakkod csak franken? Ejha, le a kalappal, nagyon ügyes vagy, sok szín közöttük nekem is tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi szépen :) hát igen, nem egy az unalmam szülötte :D új lakkot akartam, kutyultam :D nem költöttem, még csak a házból se mentem ki és még is volt új lakkom :P én nagyon szeretem kutyulni, csak sajnos emiatt vagy 3x ha nem 4x kellett újra vennem a Moyra holografikus lakkjait :D

   Törlés
 2. nagyon szépek! csinálhatnál boltot. én nagyon eltudnék lenni a cimke gyártással :) azok a hololakkooooooook <3 <3 <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) örülök, hogy neked is tetszik :) ahhoz a Moyra holografikus lakkjaiból kéne feltankolnom :D de ha ez nem akadály akkor szeretek kutyulgatni :) csak nevet nem tudok adni nekik :D azt nem is írtam, de ha valakinek van valami jó névötlete, azt örömmel venném :) imádom a holoo lakkokat :D

   Törlés
 3. Korábban is néztem, Akane's Polish :) Nagyon ügyes vagy :)
  Tőlem vadászol manit majd, alig várom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi szépen :) de jó *-* nagyon tetszenek a manikűrjeid *-*

   Törlés
 4. Korábban is néztem, Akane's Polish :) Nagyon ügyes vagy :)
  Tőlem vadászol manit majd, alig várom :)

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. köszi *-*amint lesz üres üvegem, még majd kutyulok neked :3

   Törlés