2015. október 5., hétfő

45. yves rocher

Ebben a bejegyzésben két körömlakkot is szeretnék megmutatni, mind a kettő új.  De viszont annyi különbséggel, hogy az egyik körömlakk újnak számít, mivel ez az első körömlakkom a márkától.  Véletlenül vettem észre, akciós volt, így vettem egyet, hogy kipróbáljam. Egy fedőlakkról van szó, így kellett is hozzá a megfelelő alap amire felkenem. Gondoltam rá, hogy kipróbálom önmagában hány rétegben fedne... de végül letettem róla mivel 5 ml lakkról van szó, így ha 4-5 rétegben fedne hamar elfogyna, marad fedőlakknak. 






Elsőre szeretném megmutatni azt a körömlakkot ami az alapja lett. Szerintem nagyon szép színe van. Három rétegben látható a körmeimen, a száradását nem figyeltem, mert a végén tettem rá fedőlakkot. Az ecsetével elégedett vagyok, szeretem a catrice ecsetét. Szerintem kicsit olyan hableányos színe van, mint az uszonyuknak ( bár lehet a neve miatt is gondolom ezt )






És akkor lássuk a fedőlakkot amiről szól a poszt....







Szerintem nagyszerűen kiegészíti a catrice lakkot, pont összeillenek. De ez nem zárja ki, hogy más színen is kipróbáljam. A körömlakkról... az ecsete ennek is nagyon jó, olyan essence féle, szépen lehet vele lakkozni, rá nem tettem fedőlakkot, viszonylag gyorsan szárad, én elégedett vagyok vele, így biztos ki fogok próbálni még a márkától más színben is. Nektek hogy tetszik?

Amit használtam:





  • Alaplakk: eveline 8in1 total action
  • Catrice 44 Mermaid My Day
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat ( csak a catrice-re )
  • yves rocher 94. Or pailleté

6 megjegyzés:

  1. Jól mutatnak együtt. Milyen volt a glitteres lemosása?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) sajnos már nem emlékszem, előre megírt bejegyzésről van szó, de szerintem nem volt nehéz lemosni :) az csak megmaradt volna ha nehéz lett volna :D

      Törlés
  2. Csodás! Önmagában annyira nem tetszik a Catrice lakk, de az Yves Rocherrel tényleg nagyon hableányos lett! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) nekem tetszik, de persze valami szép fedőlakkal az igazi :)

      Törlés