2015. november 27., péntek

53. Karácsonyi kihívás - 1. Havazás / Jégvilág

Én is jelentkeztem Timi kihívására, igaz kicsit megkésve, de végül sikerült rá jelentkeznem :) Még előtte szeretnék pár szót ejteni a manikűröm alapjáról. Még nyáron Ciiskától kaptam egy franken lakkot és most azt próbáltam ki, mivel pici kis lakkos üvegben van nekem meg most nagyok a körmeim ezért egy réteg fekete alapszínre kenem fel. Amit nem bánok mert valami csodásan néz ki. Mutatom is, hogy ti is lássátok :3


Az alaplakk felkenése után egy réteg fekete lakkot vittem fel ( majd lesz róla bejegyzés, már meg is van írva ), majd egy réteget a Ciiskától kapott franken lakkból. Mikor megkaptam akkor kipróbáltam, még kicsik voltak a körmeim, azóta pedig csak halogattam a felkenését, mindig volt valami más amit felkentem. De most őt választottam és nem bántam meg.


IMÁDOM!!!!!! Na de persze nem maradt így, nyomdáztam rá.








Nem akartam a tipikus fehér hópelyheket így az ezüst mellett döntöttem, de nem bánom mert nekem nagyon tetszik így a végeredmény.

Amit használtam:



 



  • Alaplakk: Eveline 8in1 total action
  • Moyra No. 35
  • Franken Polish by Ciiska
  • Nyomdalakk: essence marble mania 03 silver twister
  • Lemez: (eBayről rendeltem) QA86
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fást top coat



A többiek munkája:



12 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki! :) Örülök, hogy tetszik a franken :3

    VálaszTörlés
  2. Csini lett! :9 Szeretem ezt a lemezt. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, én is használtam ezt a lemezt a napokban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) én ha jól emlékszem mióta megvan még nem, csak kipróbáltam, hogy jó-e :) van egy másik lemezem born prettys, kis kerek azt hiszem az egyes számú, azt használtam :)

      Törlés
  4. Tényleg nagyon gyönyörű az a franken lakk! A lemez is tetszik. Évek óta rá vagyok kattanva a hópelyhes lemezekre, most, hogy van normális nyomdapárnám és úton van a nyomdalakk is, fenyeget a veszély, hogy el fognak szaporodni a hópelyhes lemezek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :) én is imádok nyomdázni *-* megértem, én is imádo a hópelyhes mintákat, nekem ez meg még egy bpl-es lemezem van amin hópehely minta van, de még szeretnék többet :) nyomdalemezből sosem elég ;)

      Törlés
  5. Nagyon szelseges manikur! En is imadom a hopelyhes lemezeket, mert ez a minta szerintem igy a legszebb. Kezzel nehez lenne ilyen szep kis aprolekos pelyhecskeket festeni. :) Nekem is a BP-01-es van meg es meg van egy lemezem, egy nagy BPS lemez, amin van hopehely minta. Es most van meg egy uton hozzam, egy karacsonyos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) Igen én is imádom a hópelyhes mintákat :) szabad kézzel esetleg az tud aki szép egyenes meg vékony vonalakat tud húzni :) megfelelő ecsettel és gyakorlással biztos elsajátítható lenne, de én ahhoz túl türelmetlen vagyok, hogy végig várjam ezt a folyamatot :D most nekem is úton van 3 lemez amin vannak hópelyhek ( is ) :)

      Törlés