2015. december 6., vasárnap

57. December színei - Piros

Elérkezett a következő állomás ami a piros szín, nekem a kedvenc színem, így én már nagyon vártam ezt a fordulót :) Eredetileg a PP Bridgetet akartam felkenni, de végül egy másik lakk mellett döntöttem. A Bridget után a legszebb piros lakk, ráadásul nem is holo... de imádom, sokak kedvence :) Nekem nagyon tetszett a manikűröm, alig akartam lemosni ( még rajtam van, de egy napra esik a Manicuteval így arra is kell készülni)
Újra elővettem a fényképezőgépemet ( telefonnal sajnos nem sikerült színhű képet készítenem ) és megint azzal készülnek majd a képek :) telefonommal is szépet lehet készíteni, de még is ezzel az igazi :) A manikűrről... nem bonyolította túl, de szerintem még is mutatós lett. A gyűrűs ujjamra csipke mintát nyomdáztam, a középső ujjamra 3 réteg holo csillám került, a többit pedig 2 réteg piros lakkot kapott majd fedőlakkal zártam a lakkozást.
A lakkokkal elégedett vagyok, könnyű velük lakkozni, szépen terülnek, viszonylag gyorsan száradnak :)


Amit használtam:

 • Alaplakk: eveline 8in1 total action
 • China Glaze Ruby Pumps
 • Moyra No. 101
 • Nyomdalakk: essence nail art stampy polish 003 stamp me! white
 • Lemez: Pet'la Plate Laces
 • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat


Nézzétek meg a többiek alkotásait is :)


10 megjegyzés:

 1. Csinos lett! Szépek ezek a színek. :)

  VálaszTörlés
 2. Imádom ezeket a ragyogó színeket, a moyra csillámos lakkot én is szeretem! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. örülök, hogy tetszik :) igen én is szeretem, ráadásul ez a második üveg mert az elsőt elfrankeneztem :) ( persze miután újravettem csak utána)

   Törlés