2016. április 25., hétfő

90. ManiCute - Elegancia

Ismét eltelt két hét, így a ManiCute csapatával újabb témával jelentkezünk. A mostani téma nem mást mint az elegancia, én eredetileg nem kimondottam a témára készítettem a manikűröm, de úgy gondoltam belefér a témába, így nem készítettem rá külön manikűrt ( meg nagyon tetszett és sajnáltam volna lemosni :) )





Nemrég nyílt Győrben egy Moyra bolt, pontos dátumot nem tudok de mivel arra jártunk így benéztem, ahhoz sajnos messze van, hogy csak úgy benézzek. De persze nem jöttem ki üres kézzel :D Egy lehúzón kívül egy lakkot vettem, ez lesz a manikűröm alapja :)



Mikor megláttam... tudtam hogy kell, azonnal beleszerettem a halvány finom színébe megszórva rengeteg holografikus csillámmal ♥

Alaplakk után két rétegben vittem fel, a csillámok miatt hamar szárad, de épp emiatt kell rá a fedőlakk mert kiállnak a csillámok. A lemosását még nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan könnyű lemosni a csillámok miatt.



Díszítésnek valami indás virágos mintát szerettem volna, így esett a választásom erre a mintára amit fekete nyomdalakkal használtam. A nyomdára is kentem még fedőlakkot, lehet a többire is elkelt volna még egy réteg, mert úgy láttam úgy mintha szebb lenne, de végül nem tettem, mert sajnos félig van és még nincs utánpótlásom a fedőlakkból.







Amit használtam:






  • Alaplakk: essence nail candies 6in1 - 02 always in my mint
  • Moyra - No.61
  • Nyomdalakk: essence nail art stampy polish - 002 stamp me! black
  • Lemez: Pet'la Plate - Flake No More
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat


Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)


9 megjegyzés: