2016. augusztus 15., hétfő

108. ManiCute - Colour blocking

Ismét elérkeztünk a következő témához ami nem másmint a colour blocking. Őszintén szólva én előre dolgoztam, még a következő téma is a fejemben van, hogy milyen legyen. Igazából most van időm is, kedvem is, jó idő, és ami a legfontosabb ötletem. :) Így úgy döntöttem amit tudok előre elkészítek, így később nem lesz rá gondom. A mostani témára googlén kerestem rá, hogy az-e amire gondolok, és az volt. Őszíntén még sose próbáltam ezt a fajta technikát, de már régóta ki szerettem volna. A díszítő csíkokkal kicsit hadilábon állok, pedig van vagy 30 db-om is :D De most elővettem és elkészítettem vele a manikűröm. Neten nézelődtem, majd eldöntöttem hogyan legyen a dolog, majd mivel ha már úgy is nyár van, úgy döntöttem, hogy legyen akkor neon.

Mint máskor is az alaplakk felkenésével kezdtem, majd fehér lakkal kentem le a körmöm, kicsit csaltam mert a Moyra fehér nyomdalakkját használtam ami egy rétegben már jól fed, így nem kellett  a sima fehérből kettő. Majd felhelyeztem a díszítőcsíkokat tetszőleges alakzatba, és ezután jöhetett a móka. Kifestettem tetszőlegesen a "kockákat" a neon színekkel, persze nem egyformára hanem ahogy épp gondoltam, hogy legyen. Nem akartam teljesen ugyanolyanra így váltottam a színeket, két rétegben használtam a neon színeket mert úgy lett igazán szép. Miután ezzel megvoltam leszedtem a díszítőcsíkokat, majd jöhetett a takarítás és végül fedőlakkal zártam a sort.


Amit használtam:

 • Alaplakk: Eveline 8in1 total action
 • Moyra Stamping Polish - SP.07
 • Moyra - No. 65
 • Moyra - No. 66
 • Moyra - No. 63
 • Moyra - No. 64
 • eBayes díszítőcsík
 • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

Nem azt mondom, hogy tökéletes lett, de elsőre szerintem jól sikerült, nekem tetszett a végeredmény. Remélem nektek is tetszik az elkészült manikűröm. És ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem. :)15 megjegyzés:

 1. Szerintem nagyon szép lett! (-:

  VálaszTörlés
 2. Szerintem rohadt jól néz ki :D Eszembe nem jutna ezeket összepárosítani, de csodás nyári mani lett, ebben az időben meg főleg felüdülés színes körmöket nézegetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Amikor készítettem nagyon meleg volt így gondoltam ha már nyár legyen neon :D

   Törlés
 3. Nagggggyon szép lett és ügyes vagy, kreatív! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett! Ugyanilyen manikűr volt az én fejemben is. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Örülök, hogy neked is tetszik :)

   Törlés
 5. Ez nagyon tetszik, brutál vibráló, de nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 6. Csinos manikűr lett,tetszik ez a sok élénk szín. *-*

  VálaszTörlés