2017. május 26., péntek

146. ManiCute - Unikornis

Sajnos mostanában nem nagyon volt időm a bloggal foglalkozni, kifogásokat nem akarok felhozni, hogy miért. Ha van időm akkor persze készítek manikűröket és bejegyzést is. Az előző ManiCute témára sajnos ( még nem készítettem témát, ha lesz ihlet majd pótolom amint tudom ) nincs manikűröm, de a mostanit nem szerettem volna kihagyni. Unikornis amit imádok, így késve de végül készítettem manikűrt.





Természetesen nem bonyolítottam túl, időm se lett volna valami bonyolult időigényes manikűrt készíteni.Egy új lakkot próbáltam ki ( nude ) mert abból sosem elég, sajnos nem annyira kompatibilis a bőrömmel, inkább nagyon világos bőrűeknek való, de nekem ettől függetlenül tetszett magamon, csak úgy "üresen" kevés lett volna, így kellett rá valami díszítés, és akkor már úgy voltam, hogy a témára készítem a manikűrt.



Az alaplakk felkenése után felkentem két rétegben egy Rimmel lakkot, mivel nem terveztem az összes körmömre mintát, így a többit az essence ezüst holoját kentem fel mint fedőlakk, gondoltam kipróbálom, mert önmagában nagyon gyenge a fedése. Majd a két közéspő körmömre nyomdáztam a Moyra fekete holo lakkjával és egy 春の歌 lemezzel, majd ismét nyomdáztam a feketére az essence ezüst holo lakkjával, így kapott még egy kis pluszt. Majd fedőlakkal zártam a lakkozást. 




Amit használtam:







- Alaplakk : Astor 5in1 Base Coat
- Rimmel Super Gel Kate 011 Bare Yourself
- essence out of space stories 06 we will spock you!
- Moyra Stamping Polish SP.06
- 春の歌-L045
- Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

Remélem tetszett az elkészült manikűröm és persze ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit se :)




6 megjegyzés:

  1. Szuper lett. :) Én is szeretem ezeket a világosabb nude árnyalatokat, bár nekem sem mindig áll jól. Inkább csak nyáron mutat, ha már picit barnultam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én is nagyon mindegy milyen árnyalatú nude :) Önmagában picit furin áll, egyébként még annak ellenére is tetszik magamon, így tuti nem válok meg tőle :)

      Törlés
  2. Szerintem nagyon cuki lett! (-:

    VálaszTörlés