2015. július 27., hétfő

27. Franken Polish by Akane 4. Lila

Mint a cím is mutatja, most ismét egy franken lakkom mutatom meg. Mondhatni a franken lakkjaim közül azon belül is  a lila színek közül ez a kedvencem. Van benne minden ami kell, holo, mindenféle csillám, kicsi is nagyobb is stb... Nekem ebből három réteg kellett a tökéletes fedéshez, a száradását nem figyeltem, mert az aktuális sorozatomat néztem közben, de szerintem közepes lehet a száradási ideje, de biztosra akartam menni és inkább hagytam neki több időt. Gondolkodtam rajta, hogy tegyek-e rá fedőlakkot vagy ne.... de végül tettem és nem is bántam meg mert sokkal szebb fedőlakkal mint anélkül.









Persze nem hagytam így, két körmömet körömnyomdával díszítettem. Ráadásul nem simán, hanem tripla nyomdázással, eddig még dupla nyomdázásom sem volt. Egyszer próbáltam a dupla nyomdázást, de az nem lett sikeres. Nem is tudom, hogy jutott eszembe a tripla nyomdázás, de gondoltam teszek egy próbát... Azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, nekem legalább is nagyon tetszik a végeredmény.





Amit használtam:



  • Alaplakk: essence nail candies 6in1 02 always in my mint
  • Franken Polish by Akane ( 3 réteg )
  • Nyomdalakkok:                                                                   1. Moyra Metal effect No. 304                                               2. essence nail art stampy polish 001 Stamp me! white                       3. essence nail art stampy polish 002 Stamp me! black
  • Lemez: Pet'la Plate Feathers
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat
 Egy közelebbi kép:


8 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás lakkot alkottál!! Nyomdázva is nagyon szép eh a manikűr. Persze azt tudni kell, hogy imádom a lilát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök, hogy tetszik :) én is szeretem a lilát :)

      Törlés
  3. Nagyon szép franken lakk lett! Én örülnék, ha ezekben a posztokban nagy vonalakban azt is leírnád, hogy magát a frakent milyen lakkokból keverted ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :) hát ugye ez attól függ mikori a franken lakkom, mert mindig lefényképeztem amikből kutyulta, de nagyon sok képem elveszett, így ha egy régebbi frankennel készül a poszt akkor, nem nézem át az x db DVD-t amikre a képeket írtam ki, hogy hátha az egyiken rajta van, de ha az adott frankennél valaki érdeklődik kommentbe ( eddig még ilyen nem volt ) akkor persze ha úgy lenne időm átnézném megvan-e éppen az adott franken lakkos kép kiírva azokkal amikből kevertem, mert emlékezni nem emlékszem már, amik meg "friss" frankenek és arról írok, ott már odaírom, meg képet is rakok, hogy mikből kevertem :)

      Törlés
  4. Ismét szép lakkot kutyultál. :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lakk! Simán megvenném üzletben is. :D

    VálaszTörlés