2015. július 28., kedd

28. Hétköznapi manikűr

A mostani manikűröm nem lett valami extra, és nem is bonyolult vagy nehéz, de még is mutatós. Éppen ezért gondoltam rá, hogy megmutatom. Három színt használtam, középsőt két rétegben, többit három rétegben, a száradásuk a közepes és a gyorsabb között van. Igazából ennyi is lenne, alaplakk, akkor a szín és azokra fedőlakk, szóval tényleg nem nagy eresztés :) Az eredeti tervben a középső fehér valami fekete mintával lett volna... de még sem tetszett és lemostam, de már nem volt kedvem megint 3 réteg fehérrel kikenni majd mintát rá.... így került rá ami lett végül :) de nekem így is nagyon tetszik, meg nem nagyon szoktam így hordani, de ezek után lehet sűrűbben lesz ilyen lakkozásom :)














Így megnézve kb a képek nagyon hasonlóak, de sajnos nem tudtam választani belőle :D A képek este vakuval készültek, de színűkön nem változatatott :)


Amit használtam:






  • Alaplakk: essence nail candies 6in1 02 always in my mint
  • Rimmel Rita Ora 300 glastonberry ( hüvelyk- mutató- kisujj )
  • Franken Polish by Akane ( középső )
  • Moyra holographic No. 251 ( gyűrűsujj )
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat



Egy kicsit kiegészítettem :) Vettem és kaptam Adéltól essence kifutó körömlakkot, meg az RdeL gél hatású fedőjét ( csak az volt ) meg két lemezt vettem Adéltól, és ki kellett próbálnom őket :)

A manikűr: 



Csak gyors akartam egy képet csinálni, hogy megmutassam neki, de tetszett így gondoltam megmutatom :) akit érdekel, hogy pontosan mit is használtam még pluszba, az kérdezzen bátran és megnézem :)

8 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett.Nyomdázással az igazi!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a manikűr, díszítve jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) igen, díszítve azért mutatósabb :D

      Törlés
  3. Nekem a két középső ujjad a kedvencem a díszített változatban. (-:

    VálaszTörlés
  4. Hűha,ez gyönyörű. :) (Szabad tudni mit használtál a franken lakkhoz,nagyon "baresz"? :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) háááát.... igazából már egy franken fekete holo volt az alapja, ami kb fekete lakk és ezüst moyra holo, esetleg kék de nem biztos, ehhez öntöttem ami épp a kezembe akadt :/ fekete lakkot is még tuti, akkor moyra holot is szerintem, arany csillámos lakkokat amilyenem épp volt, körülbelül ezeket talán, sajnos nem nagyon emlékszem, mivel alapból olyanokat használtam fel ami már ezer éve megvolt, nem biztos, hogy kaphatóak még stb... de remélem azért tudtam valamennyit segíteni :)

      Törlés