2015. december 24., csütörtök

65. Karácsonyi kihívás - 5. Télapó és segítői

Elérkeztünk Thimmike kihívásának utolsó állomására, én nagyon élveztem minden fordulót. De már indított jövőre is egy újabb kihívást amire természetesen már jelentkeztem is. Na de a mostani egyben utolsó forduló nem más mint a télapó és segítői. 





Mivel nagyon bejöttek a Moyra Suede effect lakkjai, így egy újabbat próbáltam ki belőle. Két rétegben vittem fel alaplakk után a körmeimre. Ahova minta került oda tettem fedőlakkot a többire nem, majd a nyomdázott manikűrt szintén fedőlakkal zártam.






Most nem csináltam sok képet, gondoltam ez a kettő is bőven elég, mert lehet látni mindent amit kell. Remélem még belefér a témába a manikűröm, tettem rá mindent ami hozzá kapcsolódik. :) Még annyit a Suede Effect lakkokról, hogy IMÁDOM!!! önmagában is és fedőlakkal is nagyon szép :) Tudom ajánlani őket bárkinek mert nagyon gyorsan száradnak, szép színben kaphatóak, és ami még jó, nyomdázni is tökéletes. :)


Amit használtam:








  • Alaplakk: egy ezer éves essence alaplakk ami már nem kapható
  • Moyra Suede Effect No. 505
  • Nyomdalakk: essence Marble mania 03 silver twister
  • Lemez: BP - 01
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon elegáns manikűr lett ebben az ezüst-lila kombinációban :)

    VálaszTörlés
  2. Szép lett, tetszik ez a lakk :) ebből a kollekcióból nekem még nincsen sajnos, de úgy látom érdemes lenne beszerezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :)igen érdemes mert nagyon szépek :) önmagukban is, és még nyomdázni is lehet vele :)

      Törlés