2016. március 14., hétfő

83. ManiCute - Holó hatás

Elérkeztünk a következő állomáshoz ami nem más mint a holó hatás. Elég megoszló egyébként, mert van aki imádja van aki utálja, én azokhoz tartozom akik imádják, minél több színben van annál jobb. Mikor süt a nap, bár mikor borús az idő, igazából annyira mindegy éppen milyen, mert legszívesebben mindig valami holó lakkot kennék fel. De persze úgy az igazi ha süt a nap, mert akkor érvényesül a legjobban. Ki hogy van vele? Imádjátok vagy utáljátok? Esetleg tetszik, de nem vagytok annyira holó "mániások"? :) egyébként kíváncsi leszek ki mit fog alkotni a témára, már alig várom, hogy láthassam a többiek manikűrjét :)





Nem bonyolítottam túl a manikűrömet, de szerintem azért így is mutatós lett. Sokat gondolkodtam, hogy még is milyen holo lakkot használjak, vagy melyik lakkomat. Majd arra jutottam, hogy egy holó fedőlakk lesz a szerencsés nyertes, na ezek után már csak azt kellett kitaláljam, hogy mi legyen az alapszín amire kenem, ja és persze melyik holó fedőlakkom.... Végül arra jutottam, hogy fekete alapra a DL holó fedőjét kenem, talán tavaly nyáron volt kifestve ezzel a kombóval, bár azt nem tudom akkor milyen lakk lehetett a fekete alap. De persze nem akartam csak így hagyni, így két körmömre nyomdáztam, fedőlakkot nem használtam. Szerencsére szépen sütött a nap, így el tudtam kapni a holózását. Na de mutatom is miről van szó :)












Igazából nagyon nehéz volt csak 4 képet választani, legszívesebben az összes képet amit csináltam betettem volna, mert mindegyiken nagyon szépen érvényesül a holó hatás. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, remélem nektek is elnyeri majd a tetszéseteket :)


Amit használtam:








  • Alaplakk: essence lehúzhatós alaplakja
  • Moyra - No. 35
  • Dance Legend - Top Prismatic
  • Nyomdalakk: Moyra Metal Effect - No. 304
  • Lemez: Pet'la Plate - Puzzles

Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)


16 megjegyzés:

  1. Csodás lett! Hihetetlen jól mutat a DL lakk a feketén. Nekem is meg van,de még nem volt időm kipróbálni,tervben van.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) igen, sötét lakkokon mutat a legjobban, majd te is szeretni fogod ha rászánod magad a felkenésre :)

      Törlés
  2. Szépséges látványt nyújt, szuper ötlet volt az ezüst nyomdaminta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen, örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés
  3. Ah nagyon szép lett és jó a körömformád/körömhosszod is. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :) most körömnövesztő/ápoló folyamatban vannak :)

      Törlés