2016. március 23., szerda

84. Riviera Lavender

A mai bejegyzésben egy egyszerű de mutatós manikűrt szeretnék megmutatni. Én nem tudom eldönteni, néha lilásnak néha inkább kéknek látom, de majd döntsétek el ti, hogy milyennek látjátok :) Amennyire látni lehet inkább nyomdás díszítést használok, pedig imádom a mindenféle csillámos fedőlakkokat is, hiszen van nem egy ilyen darabom. Épp ezért most egy nyomdás csillámos fedőlakkos manikűrt hoztam. :)






A lakkról... Két rétegben már jól fed, gyorsan szárad, az ecsete meg egy álom, akinek van Loréal-os lakkja az tudja, hogy miről beszélek. Sajnos ezen kívül 4, összesen 5 körömlakkom van a márkától, mindet akciósan vettem, kicsit sokkalom az árukat, főleg, hogy csak 5 ml lakkot kapunk cserébe, de kinek mi :) Önmagában is nagyon szép fényes, a képeken sincs rajta fedőlakk.





És akkor mutatom milyen lett :)















A csillámos fedőlakkot egy rétegben használtam, és itt már használtam fedőlakkot a csillámosra is és a nyomdára is. A képeket visszanézve láttam, hogy sikerült "makró" képet is szépet készítenem, így gondoltam akkor már meg is mutatom :)


Amit használtam:








  • Alaplakk: eveline 8in1 total action
  • Loréal 507. riviera Lavender
  • Csillámos fedőlakk: NYC top coat fixateur 003 Disco Inferno
  • Nyomdalakk: Moyra Metal effect No. 303
  • Lemez: Pet'la Plate Ceres
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

"Ez egy régebben megírt bejegyzés, csak eddig nem került ki mert mindig volt más amit kitettem. De mivel már régen volt bejegyzés, így gondoltam valamikor ideje lenne kitenni. Valamikor szeptemberben írtam még meg, talán a közepe táján szóval nem mostanában. Így a körmöm mérete se egyezik a mostanival."

6 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon tetszik a manikűr. :)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges manikűr és nagyon tetszik ez a Loréal lakk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) igen szeretem a lakkjaikat, csak ár-mennyiség arányhoz képest drága szerintem, de akciósan sikerült beszereznem pár darabot :) de minőségre nincs panasz az biztos, nagyon jól teljesítenek a Loréal lakkok :)

      Törlés
  3. Nekem is csak néhány Loreal lakkom van és valóban álom az ecset :) Ez a szín nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Igen az ecsetüket én is imádom :) álom velük lakkozni az biztos :) örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés