2016. március 30., szerda

85. ManiCute - Pöttyös az igazi

Elérkezett a következő téma, ami a pöttyös az igazi. Én kicsit megcsúsztam vele, vasárnap teljesen abban a tudatban voltam, hogy hétfő van és csak majd valamikor másnap jövünk haza... :D de sikeresen megfáztam így hétfőn még sem tudtam készülni, mert végig aludtam a napot :( na de most itt vagyok :)

A többiek manikűrjeit direkt nem néztem meg, mert úgy akartam készíteni manikűrt. Végül az lett amit először kigondoltam.








Nekem a témáról természetesen a pöttyös túró rudi jutott eszembe, én így ebben a színkombinációban készítettem is el a manikűrömet. Két ujjamat leszámítva kifestettem pirosra, középső és gyűrűs ujjam fehérre, mind a két színből két réteget kentem fel az alaplakk után. Majd a fehérre ugyanazzal a pirossal amivel kifestettem a többit pöttyöket tettem egy pontozó segítségével, és az egészet fedőlakkal zártam.


Eredetileg nyomdázni szerettem volna, de csak egyetlen egy olyan lemezem és mintám volt ami pöttyös, de azt végül nem éreztem az igazinak, így a pontozónál maradtam. Sajnos ritkán kerülnek elő nem tudom miért, nyomdázni jobban szeretek :D Így nem is baj, hogy végül ezt választottam :)











Amit használtam:







  • Alaplakk: Eveline 8in1 Total Action
  • Rimmel 60 seconds - 318 stand to attention ( a pötty is ez a lakk )
  • Rimmel Rita Ora 60 seconds - 703 white hot love
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat
  • eBayes pontozó

Ennyi lett volna az én manikűröm, remélem azért tetszik :)


Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)




6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, a Túró Rudi és a pöttyös bögre jutottak róla eszembe :D (bár a TR azért is, mert elolvastam a szöveget is, amit írtál :D:D)

    VálaszTörlés
  2. Túró Rudi mindenek felett :D
    Szupi manikűr! ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a manikűr, egyszerű de nagyszerű :)

    VálaszTörlés