2016. július 4., hétfő

98. ManiCute - Trópusok

Ismét eltelt két hét így újabb témával jelentkezünk a ManiCute csapatával, ami nem más mint a trópusok. Én most inkább a nyaralásra összpontosítottam, már ami a manikűrömet illeti, mert nem volt kedvem bonyolult manikűrt készíteni így valami egyszerűbbet választottam. 

Kivételesen nem az eveline 8in1-et használtam, mert most volt időm csak manikűrt készíteni, így egy folyékony latex szerű bőrre valót használta, na ezt jól megfogalmaztam :D Na szóval erre a lehúzhatós anyagra lakkoztam mert másik manikűrt akartam készíteni. Mostanában több napig hordok egy-egy manikűrt ( van is kettő manikűröm befotózva amiből bejegyzést tervezek meg lesz még egy amit most szándékozok lakkozni ) így mivel időhiányban vagyok/voltam és most volt egy kis időm gyors összedobtam a manikűröm a témára.A lehúzhatós anyagra két réteg szürkés kéket kentem majd gyorsszárító fedőlakkal kentem le ezután jött a minta és ismét fedőlakk. Nem lett egy bonyolult manikűr, de szerintem azért így is elég mutatósra sikeredet. 

Remélem így is tetszik a manikűröm, mert azt leszámítva, hogy időhiány miatt gyors összedobtam azért próbáltam mutatósra csinálni.

Amit használtam:


 • Alaplakk: moonbasa nails liquid nail tape
 • OPI - i have a herring problem
 • Nyomdalakk: Moyra Stamping Polish - SP. 06
 • Lemez:Born Pretty BP - L017 
 • Fedőlakk: Sevhe Vite dry fast top coat

Nézzétek meg a többiek manikűrjeit is :)
5 megjegyzés:

 1. Cuki lett. Annyira jó ez a lemez. :) Tele van szupi mintákkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) igen, jó kis minták vannak rajta :)

   Törlés
 2. Nagyon fain mani lett,egyáltalán nem venni észre,hogy csak gyorsan összedobtad.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi szépen :) örülök, hogy nem lehet észrevenni rajta :)

   Törlés