2016. augusztus 22., hétfő

110. TESZT BPS BPL - 024

Az első nyomdalemez amiről írni szeretnék az a BP - L024, már régóta szerettem volna ezt a lemezt, így gondoltam miért ne kérjem tesztelésre?! Papírra próbáltam ki, de a poszt végén lesz pár manikűr is, így láthatjátok, hogyan teljesített a lemez.





Itt is a papíros nyomdázásom,és azzal a nyomdázóval készítettem amit szintén tesztre kaptam, azt kell hogy mondanom megvan az új kedvenc nyomdázóm :D De a különbség a körömlakk, mert egy Moyra Metal effect lakkot használtam nyomdázni, remekül passzolnak egymáshoz, a lakk a lemez és a nyomdázó is.



Itt láthatjátok is az eredményt, mindegyik mintát felvette, nem lett hiányos, foltos stb... Próbáltam egyenesre nyomdázni, csak sajnos a "felesleges" mintáktól nem tudtam megszabadulni, lehet én vagyok lassú, de mire leszedem a felesleget már nem tapad meg a minta... na mindegy remélem így is jó lesz.






Ezt a nyomdázót és lakkot ( Moyra Metal effect No. 301 ) használtam a teszt során. Most nem akartam többféle lakkal használni, gondoltam jó lesz egy félével is. Ez se kimondott nyomdalakk, de remekül lehet vele nyomdázni. Még a legmacerásabb lemezzel is működni szokott. Ami persze erről a lemezről nem mondható el. Nem tudom más hogy van vele, de nekem eddig még nem volt problémám egyetlen egy Born Pretty lemezzel sem, mindegyik rendesen működik ami a készletemben található.




Ha megtetszett a lemez ITT tudjátok megrendelni. És ha használjátok a kódomat akkor 10%-ék lejön a rendelésetekből, ha teljes árú terméket vásároltok, mert az akciós termékekre nem vonatkozik. Az oldalt pedig ITT találjátok, érdemes körülnézni.


Remélem hasznosnak találtátok a bejegyzésemet és lesz akinek segítettem vele. Én csak ajánlani tudom a lemezt, és a véleményemet nem befolyásolja, hogy tesztelésre kaptam. De a képek alapján ti is láthatjátok, hogy teljesített a lemez.

Manikűrök:

1.



2.



3.


12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a rózsás manikűr :) Elcsépelt?.. Egyik kedvenc lemezem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Szerintem nem :) Mindenkinek megvan a maga kedvence :)

      Törlés
  2. Nekem is kedvenc lemezem, no és a rózsás manikűr nagyon jó, dögös :))

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan ez a lemez, és nagyon szeretem. :D Úgy látom nagyon egyet értünk itt, mert nekem is a rózsás mani a kedvenc, de mind nagyon jól sikeült, és a bejegyzés is tökéletes. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem ezt a lemezt, már régóta kívánság listás is volt :) Köszi szépen, örülök hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a lakk, amivel a nyomdázást mutattad be, és a manik is nagyon csinosak *-* Nekem főleg a rózsás tetszik :P

    VálaszTörlés
  5. Rózsa, mindhalálig! :)
    Imádom ezt a motívumot, meseszép lett a vele készített mani! :)

    VálaszTörlés
  6. szépek ezek a manikűrök, bár én körmön nem annyira szívlelem a rózsát, ne kérdezd miért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Kinek mi, ugye ezért is jó, hogy nem vagyunk egyformák, milyen unalmas is lenne mindenkinek ugyan az tetszene/kellene :D

      Törlés