2016. augusztus 29., hétfő

112. ManiCute - Nyári gyümölcsök

Ismét elérkeztünk a ManiCute következő állomásához ami nem más mint a nyári gyümölcsök. Amint megláttam a kezdőképet már akkor tudtam, hogy valami dinnyés manikűrt akarok készíteni a témára. Van egy lemezem amin vannak apró kis dinnye szeletek, így mindenképp azt akartam, bár eredeti tervem szerint csak a középső kettőre, a többire átmenet meg magok... de végül annyira tetszett a nyomdás változat, hogy végül mindegyiket úgy készítettem el.





Az alaplakkfelkenése után szintén a Moyra fehér nyomdalakkjából használtam egy réteget. A nyomdát most kicsit másképp oldottam meg. Láttam pár videót amiben úgy csinálják, hogy amint felvette a mintát a nyomdázóra utána kitöltötte a színnel/színekkel és úgy nyomta rá a körmére.... Na mondom most kipróbálom legfeljebb nem sikerül. De szerencsére egy körmömet leszámítva amit újra kellett kezdenem a többi jó lett. És persze az egészet fedőlakkal zártam.







Amit használtam:





  • Alaplakk: Eveline 8in1 total action
  • Moyra Stamping Polish - SP.07
  • Nyomdalakk: Moyra - 71 1F2 ( ez egy elég régi Moyrás lakkom, így van rajta, nem No. valahányas )
  • A szín amivel kitöltöttem: Moyra Gel Look - No. 904 Virginie
  • Lemez: Moyra Stamping Plate 26 - Summertime
  • Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coat

Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket, nekem tetszett, persze tökéletes nem lett, első próbálkozásom az ilyen fajta nyomdázás, de szerintem nem lett rossz. És persze ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem. :)


6 megjegyzés: