2017. március 27., hétfő

141. ManiCute - Kaktusz

Elérkeztem a következő témához ami aktuális lesz hétfőn ( ma csütörtök van :D ) így ezzel már legalább nem leszek elmaradva.... és remélem a két hét múlvai témára csak lesz annyi időm, hogy időben alkossak valamit... remélem :D Szóval a mostani témánk a kaktusz... bajban voltam, mert naná, hogy egy darab kaktusz mintám sincs :D így valamit kézzel kellett alkotnom egy zöld lakkal meg fogpiszkálóval, azzal kellett gazdálkodnom amit kivittem magammal, sajnos nem tudtam bemenni keresni.... na de a harmadik próbálkozással úgy ahogy se elégedett vagyok :)





Miért is ne, csak egy zöld színt hoztam ki magammal, semmi pontozó vagy ecset... rózsaszín alapszínt képzeltem el... természetesen abból is egy darab volt kint nálam, az essence új holója :D de azért sikerült valamit összehoznom egy fogpiszkáló segítségével :D Főleg, hogy nem nagyon ügyeskedem a kézzel pingálás terén :D



Mind a két színt 2-2 rétegben kentem fel, a két középsőre pedig netről keresett valami normális és egyszerűt keresve végül ennél állapodtam meg, ez volt a harmadik nekifutásom a manikűrnek :D ha ez sem sikerült volna, talán még egy esélyt adtam volna TALÁN :D és ha nem akkor kihagytam volna a témát... őszíntén a második nekifutás után eszembe is jutott, hogy inkább kihagyom :D De végül nem így tettem, így itt vagyok a manikűrömmel :)

Amit használtam:



Remélem azért tetszik nektek az elkészült manikűröm, és ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem :)


10 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik! (-: Jók ezek a színek együtt. Én éppen ma vettem meg ezt az Essence lakkot. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Örülök, hogy tetszik :) Jók ezek az új essence lakkok :)

      Törlés
  2. Szerintem értékelendő, hogy ilyen kitartó vagy 😉 Furcsa, de egyben különleges ez a két lakk együtt 😉❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike ♥ Más választási lehetőség híján ők maradtak :D

      Törlés
  3. nagyon szép ez az essence, én is imádom :) nagyon szép a körömformád is :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nekem is nagyon tetszett :) Elsőre őt és az ezüstöt hoztam el, de egy következő alkalommal a feketét is :P Köszi szépen :)

      Törlés
  4. Máig nagyon szeretem a kisujjadon lévő lakk színét! 8)

    VálaszTörlés