2017. június 5., hétfő

148. ManiCute - Színátmenetes nyomda

Ez a két hét is hamar eltelt az előző téma óta... vagy csak nekem mert az előző két témával megcsúsztam és nem készültem el vele időben... :D Na de most még előbb is megvagyok :D A téma a színátmenetes nyomda, az aktuális manikűrömhöz terveztem valami átmenetet de valahogy nem tetszett egyik variáció sem... végül lemezt váltottam és úgy összejött, még tetszik is :D
Az első variáció nem tetszett amiről kép sincs, így lemostam a két középső körmömről a lakkot, majd másikat választottam alapszínnek és arra sikerült olyat választanom ami tetszett is.Dupla alaplakkot kentem így mikor végül lemostam a két középső körmöm nem fogta be a lakk, lehet egy réteggel se fogta volna, de én biztosra akartam menni...  Az alapszín felkenése után fedőlakkal kentem át, majd arra jött a színátmenetes nyomda. Arany és fehér lakkot választottam az átmenethez, nem tudom mennyire látszik képen, én látom az átmenetet.... 

Amit használtam:- Alaplakk: Astor 5in1 Base Coat
- piCtire pOlish free ( egyébként csak az én szemem bántja a szó helyes leírása :D Picture Polish valahogy jobb a szememnek :D )
- ILNP Fame
- Moyra Stamping Polish SP.09
- Moyra Stamping Polish SP.07
- Pet'la Plate Mistery 2.
- Fedőlakk: Seche Vite dry fast top coatRemélem nektek is tetszett az elkészült manikűröm, és persze ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem :)


10 megjegyzés:

 1. Nekem az arany nude-nak tűnik, de élőben valószínűleg jobban előjön az arany. Nekem amúgy nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet csak a nudos alapszín miatt is látszik úgy, élőben én aranynak láttam :) Köszi szépen, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 2. Nekem tetszik az összhatás, szép lett! (-:

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű a pp free lakkja *.* jó kis mani lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen nagyon *-* Láttam róla bejegyzéseket meg képeket, tetszett... aztán instagramon láttam valakinél róla egy képet és az adta meg a lökést, hogy nekem MOST AZONNAL KELL!!! Szerencsére nem volt akadály és meg is tudtam rendelni :3 Köszi szépen :)

   Törlés
 4. Ez a free lakk még mindig gyönyörű szép *-*

  VálaszTörlés