2018. július 12., csütörtök

180. TESZT Avon mark. Mineral Crush | Agatha, Pearl, Rose Quartz

Nem is tudom már, hogy kezdjem.... Olyan régen írtam már bejegyzést.... A manikűrök és a képek már nagyon régóta megvannak, így azok nem frissek, nem csak ennél a bejegyzésnél, de az elkövetkező bejegyzéseknél is. Valahogy a laptop elé nem igen kerültem, hogy rátegyem a képeket, megszerkesszem és megírjam hozzá a bejegyzést...na de most. Folyamatosan szerkesztem majd a képeket, és amint lesz úgy kész bejegyzést is írok, igyekszem majd pótolni az elmaradásaim.

Ebben a bejegyzésben három Avon lakkot szeretnék megmutatni, ezeket tesztelésre kaptam. Mind a három körömlakk homoklakk, nagyon szeretem ezt a finisht de valahogy sose szánom rá magam a felkenésükre, mert hiába szárad gyorsan, meg tetszik is, a lemosásuk miatt valahogy nem nyúlok utánuk, pedig sokat felhalmoztam a készletembe, különféle márkák lakkjaiból.

Agatha: 









Ez egy gyönyörű kék színű homoklakk, két rétegben már fed és gyorsan szárad, mint a homoklakkok általában. Állaga is nagyon jó, az ecsetével is könnyen és szépen lehet lakkozni. A lemosásról nem tudok nyilatkozni mert lehúzhatós alapra kentem fel.




A képek vakuval készültek, sajnos nem volt megfelelő fényviszony, többek között emiatt is voltam elmaradozva, mert vakuval annyira nem szeretek képek készíteni ha nem muszáj.

Pearl:






Ez a lakk egy nude/homok színű, ha már homoklakk :D De szerintem nagyon szép színe van, én nagyon szeretem a nude/bézs/puder/világosabb barnás lakkokat, így ez is nagyon tetszik. Szintén két rétegben van a körmeimen, állagra ecsetre, száradása ugyan az mint a felső lakknak.

Rose Quartz:






Ez egy gyönyörű rózsaszín árnyalat, nagyon tetszik ennek is a színe, csak ne lenne olyan nehéz lemosni, biztos sűrűbben kennék fel homok lakkokat... Állagra és ecsetre illetve a felkenése mint az előzőeknek.

Készítettem manikűrt is, a homok lakkok egyetlen hátránya, hogy nem lehet rájuk nyomdázni mert elveszik a minta :)





Vissza kell még szoknom a blogolásba, de majd igyekszem, lehet kicsit hosszú lett a bejegyzés, azokhoz képest legalább is amilyenek szoktak lenni, de semmiképp nem akartam külön venni.Főleg, hogy együtt a három lakkal készült a manikűr, a többi Avonos lakkokat is így tervezem majd egy bejegyzésbe.

Remélem azért tetszett a bejegyzésem és manikűr is.
Ti szeretitek az Avonos lakkokat? Melyik a kedvencetek?


6 megjegyzés:

  1. Mind a három tetszik, de főleg az Agatha és a Pearl! Én is szeretem az Avonos lakkokat, bár talán csak egy van, a Dazzle pink. Majd egyszer csinálj valamelyikkel nekem is manit*3*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az meg nekem nincs meg, még :D de majd beszerzem valahogy :) Megcsinálom amilyenre szeretnéd, csak gyertek :)

      Törlés
  2. Mindhárom szép lakk! (-: Valamiért én sem nyúlok a homoklakkok felé, pedig van egy pár, mikor megjelentek nagyon lelkes voltam...... Aztán kezdtem el nyomdázni és ezért szorult ki, mert ugye ezekre nem igazán érdemes. Viszont a manikűröd csodás, ahol mindhármat felhasználtad!! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok, szeretem de valamiért nem nyúlok utánuk, meg amit szeretek a nyomdázás ugye nem érvényesül sajnos, köszi szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Ez az Agate tényleg nagyon szép! Nekem a Rose Quartz van a második helyen, de azon a manikűrön a három nagyon jól mutat egymással, bevállalnám, ha ééérted, mire célzok. *3* Egyénként az Avontól a Dazzle Pink nekem is megvan, broim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik *-* Hát akkor azt nekem is be kell szereznem, kell az egyenlakk *-*

      Törlés