2018. július 14., szombat

181.TESZT Avon mark. Gel Shine | Berry Me, Spiked Punch, Olive It

Nem tudtam eldönteni, hogy végül most még is egybe vagy inkább külön vegyem a lakkokat.... mert így magamhoz képest hosszú lesz a bejegyzés... de végül úgy döntöttem, hogy mehet egybe.

Ezt a három lakkot is tesztre kaptam és ezek gél hatású körömlakkok, szép fényesek is fedőlakk nélkül is, az állaga nem túl sűrű, de nem is folyós, szerintem pont jó, én az ecsetét is szeretem az Avonos lakkoknak. Száradását nem figyeltem, mert általában akkor készítettem  manikűröket amíg a gyerkőc aludt így lehúzhatós alapon van mind és gyorsan szárító fedőlakkot használtam.

Berry Me:





Színre egy gyönyörű sötét rózsaszínes ciklámenes lakk, szerintem nagyon szép színe van. Két rétegben van a körmeimen, arra nem emlékszem hogy itt van-e fedőlakk, lehet nincs, az utóbbi lakkoknál előbb lefotóztam majd utána tettem rá fedőlakkot még minta előtt. 



Nyomdázni egy Moyra Metal effekt lakkal nyomdáztam és egy Born Pretty lemezzel ( ez a manikűr majd egy Born Pretty lemez teszthez is menni fog )

Spiked Punch:




Ez egy halványabb mályvás rózsaszín árnyalat, mivel nem most készült, így most nézem, hogy vakuval készültek a képek vagy csak nagyon sütött a nap :D Nagyon szép színe van ennek az árnyalatnak is.




Ha jól látom itt akkor a Moyra arany nyomdalakkját használtam egy szintén Born Pretty lemezzel.

Olive It:




Nem is gondoltam volna, hogy ennek a mentás zöldes árnyalatnak ennyire fog tetszeni a színe... de nagyon tetszik. Állaga ecsete, kenhetősége mint az előző lakkoknak, szintén két réteg, lehet fedőlakk itt még nincs rajta.



Itt szintén egy Moyra lakkot használtam, ha jól látom az ezüst nyomdalakkját és szintén egy Born Pretty lemezről nyomdáztam. Itt már valószínű, hogy van rajta fedőlakk.


Mind a három lakknak a színe tetszik, a manikűrök is tetszettek amit készültek hozzá. Nektek, hogy tetszenek ezek a lakkok illetve a manikűrök? 

4 megjegyzés:

  1. Nyomdázás nélkül is csodaszépek! Nekem a bejegyzés végére a Berry és az Olive It lett a szerelmem. 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi 😘 Nekem is az a két kedvencem 😊 Örülök, hogy neked is tetszenek ❤

      Törlés
  2. Hát úúúúristen ez a Berry Me elvarázsolt!! 😍😍 Gyönyörű szép a színe, és a másik kettő is 10/13as, de ez az első szerelem 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szépek 😍 Örülök hogy neked is tetszik 😘

      Törlés