2018. július 16., hétfő

182. TESZT BPS BP-L084

Ez lett a kedvenc lemezem a mostani lemezek közül ami érkezett. Imádom a csipkés mintákat, ezen pedig több is van.






Ehhez a lemezhez is három manikűrt készítettem, illetve használtam már többször is, csak telefonos képek készültek és nem kerültek fel bejegyzéshez, abszolút kedvenc mintám az alsó sor második mintája balról. Már többször használtam több manikűrnél.

1. Manikűr:




Az alap egy Avon lakk, mark Gel Shine név szerint a Berry Me ezen pedig Moyra metal effect lakkal nyomdáztam a mintát illetve fedőlakkal zártam.

2. Manikűr:




Szintén ugyan az az Avon lakk, a mark. Gel Shine, név szerint a Spicked Punch és a Moyra arany nyomdalakkja amin fedőlakk van.

3. Manikűr:




Ugyan az az Avon lakk mint a felső kettő, név szerint az Olive It árnyalat, amint a Moyra ezüst nyomdalakkja van, és szintén fedőlakkal zártam.

Remélem tetszettek az elkészült manikűrök, nekem innen mindegyik nagyon tetszett, így visszanézve pont a kedvenc mintámmal nem készítettem manikűrt a blogra.

UP.:

Végül nem abban a sorrendben lesznek kirakva ahogy megírtam, mert nem ezt írtam meg először, de végül a lakkos bejegyzéshez igazítottam, hogy ne x Avon majd a végén lemezek... hanem lakkos bejegyzés, majd utána a lemezes amivel a manikűröket készítettem hozzá.




Ha megtetszett a lemez akkor ITT tudjátok megrendelni. A teljes árú termékekre pedig az AKAQ10 kóddal kedvezményt is kaptok.

4 megjegyzés:

  1. Az Olive It még mindig szerelem, és ez a manikűr csodaszép. 😭 Bevállalnám. 😎

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen nekem is nagyon tetszik, na majd ha jössz és még szeretnéd megcsinálom neked 😎

      Törlés
  2. Na most szerettem bele az Olive-be 😍 Ezzel a csipkés nyomdával meg még fokozni is tudod 😎 Nem voltam soha nagy zöldpárti, de ez nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye 😍 Én se voltam sose olyan nagy zöld lakkozó, akad a készletembe de ez a mentás zöld valami gyönyörű árnyalat 😍

      Törlés