2018. július 18., szerda

183. TESZT Avon Pink Illusions | Glam Rock, Metallize Me, Pretty in Pink

Szintén Avon lakkokkal folytatom a bejegyzést, majd lesznek persze Born Pretty illetve Beauty Bigbang bejegyzés is. De többségben Avon lakkokról lesznek bejegyzéseim. Ha ezek elfogytak ( amivel elmaradtam ) igyekszem hozni más témájú bejegyzést is, nem csak teszt bejegyzéseket.

Érdekesre sikerült ez a kollekció, legalább is az a három lakk amit én kaptam, persze van benne egy kedvenc is.


Glam Rock:




A színe nagyon tetszik, üvegben is, de felkenve már érdekes. Nem mondanám homok lakknak, pedig lényegében az szerintem. De inkább az a cukros hatású. Nem annyira érdes mint a rendes homok lakkok, nekem inkább olyan hatású mintha teljesen felbuborékosodott volna a lakk :D Persze van aki ezt a finisht szereti, régen én is szerettem. Üvegben nagyon tetszik a színe, fedőlakkal biztos el lehet venni a bubis hatást, nem próbáltam. 




Állaga a szokásos Avon lakk, ecsetét még mindig szeretem. Arra viszont nem emlékszem, hogy 2 vagy 3 réteget kentem fel. Általában két réteg elég szokott lenni mindegyikből.




Nyomdázni egy Moyra Metal effect lakkot használtam, és szintén egy BornPretty lemezt, fedőlakkot nem kentem rá.

Metallize Me:





Ez is egy érdekes árnyalat, üvegbe nem tudtam hova tenni... elég érdekes, rózsaszínes metálos lakk, olyan mintha mondjuk ilyen pont kentem volna rá. Ha jól emlékeszem két rétegben kentem fel, itt lehet nincs rajta fedőlakk.




Szintén egy Moyra rózsaszín nyomdalakkot használtam illetve egy Born Pretty lemezt, itt már valószínű, hogy van rajta fedőlakk.

Pretty in Pink:






Természetesen ez lett a kedvencem a három közül. Ez inkább olyan mintha gél hatású lakk lenne, nagyon szép rózsaszín árnyalat. Ha minden igaz itt még nincs rajta fedőlakk, majd minta előtt, meg után került rá, mindenképp fedőlakk nélkül szerettem volna a lakkokat lefotozni, úgyhogy elvileg emlékeim szerint csak minta előtt tettem rá, hogy gyorsan száradjon, meg a mintára.




Szintén Moyra Metál effect lakkot használtam ( általában Moyra lakkokat használtam, mert azok vannak mint nyomdalakkjaim ) és egy Born Pretty nyomdalemezt.


Remélem tetszett a bejegyzés, és a manikűrök is. Nektek mi a véleményetek a lakkokról? 

4 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén, nem tudok választani, melyik tetszik jobban :| mindegyik gyönyörű színű, de talán az utolsó, Pretty in Pink, az olyan igazán csajos rózsaszín, mégis naggggyon szép 😍

    VálaszTörlés
  2. A Pretty in Pink csodaszép. 😍 És a körmeid is nagyon csinik, úgy irigyellek, hogy ilyen szépen meg tudod növeszteni. Tudod, hogy nekem nem nagyon szabad, de néha annyira szeretnék ilyeneket! Akkor talán szívesebben is lakkoznám őket, mert hát bevallom, miután a bejegyzéseidet elolvasom, nagyon kedvet kapok hozzá. :D Az Avonos bejegyzéseidből már több lakkot is kinéztem magamnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye 😍 Elhiszem, hogy nagyobb körmöt szivesebbem lakkoz az ember, de kis körmöt is meg lehet szepen csinálni, mert tudom neked nem is lehet nagyot a masszázs miatt 😔 Örülök neki, és a kis köröm ne gátoljon lakkozd csak ki, a kis köröm is tud szép lenni 😊

      Törlés