2018. július 22., vasárnap

185. TESZT Avon True Colour | Pink Flicker, Plum Dazzle, Twinkling Bronze

Ez a három lakk kicsit váratlanul ért, mert nem hasonlított a netes képekre... na de nagyon tetszettek, innen is lesz egy kedvencem.









Nem is tudom hova soroljam ezt az árnyalatot, olyan barnás rezes szín, nekem nagyon tetszik. Két rétegben van a körmeimen, itt fedőlakk még nincs rajta. Állagra olyan mint az eddig lakkok állaga, ecsetét nagyon szeretem az Avon lakkoknak, száradását nem figyeltem, két réteg után lefotóztam majd kentem rá gyorsan szárító fedőlakkot.




Szokás szerint a Moyra ezüst nyomdalakkját használtam és egy Born Pretty lemezről a mintát. Itt már van rajta fedőlakk is.

Plum Dazzle:





A három közül abszolút ez a kedvencem, hiszen a kedvenc színárnyalatom piros/bordó. Már többször is volt a körmeimen. Két rétegben van felkenve, állagra ecsetre ugyan az mint az eddigi lakkok. Fedőlakk itt még nincs rajta.




Szintén egy Moyra lakkal nyomdáztam, az arany nyomdalakkal, illetve szintén egy Born Pretty lemezről van a minta.

Twinkling Bronze:





Ezt szintén nehezen tudom behatárolni milyen színcsoportba tartozik. Ezüstös barnás kicsit metálos, de ez is nagyon tetszik, ezt raknám második helyre a háromból. Szintén két rétegben van a körmeimen, fedőlakk itt még nincs rajta.




A Moyra fekete nyomdalakkjával nyomdáztam illetve egy Born Pretty lemezről a mintát.


Nektek hogy tetszett a bejegyzés illetve a manikűrök? Szeretitek az ilyen árnyalatú lakkokat?

4 megjegyzés:

  1. A Plum Dazzle első látásra megtetszett, és a bejegyzés végére is maradt, mint kedvenc! 😍

    VálaszTörlés