2018. július 24., kedd

186. TESZT BPS BP-L078

A mostani tesztcsomagomban csak lemezeket kértem, így ezen kívül még lesz 2 lemezes bejegyzésem. Ezzel a lemezzel is elégedett vagyok, mint írtam többször is, eddig nem kaptam olyan lemezt (tesztre vagy amit én vettem) ami ne működött volna, kicsi vagy nagy lemez.






Ehhez a lemezhez is három manikűrt készítettem, remekül működnek a minták, egyik kedvenc lemezeim a Born Pretty lemezei, de ezt már biztos írtam.

1. Manikűr:





Az alap egy Avon lakk a True Colour, név szerint a Pink Flicker, azon a Moyra ezüst nyomdalakkja amin fedőlakk van.


2. Manikűr: 





Ez a kedvenc lakkom a háromból, kedvenc árnyalatom az Avon True Colour Plum Dazzle nevű lakkja, amire a Moyra arany nyomdalakkjával nyomdáztam illetve fedőlakkal zártam.

3. Manikűr:




Az alap szintén az Avon True Colour Twinkling Bronze árnyalata, azon a Moyra fekete nyomdalakkjával nyomdáztam, illetve fedőlakkal zártam.



Nektek hogy tetszettek az elkészült manikűrök? Szeretitek a Born Pretty lemezeit vagy más termékeit? Szerettek nyomdázni? Nekem a kedvenc díszítési eszközöm a nyomdázás.



Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKAQ10 kódomat, kedvezmény is adnak, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik

4 megjegyzés:

  1. Ez a Twinkling Bronze és rajta az a pókhálós vagy törött üveges nyomda az valami fantasztikus így *3* de az egész nyomdalemez olyan szép, nagyon jó mintákezek is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye *-* amúgy törött üveg akar lenni 🙂 Szerintem legalább is,ugye, nekem is nagyon tetszenek a minták

      Törlés
  2. A nyomdalemezről az alsósor harmadik és ötödik nagyon tetszik, a pókhálóssal bevállalnék egy manit én is. Remélem, lesz is rá alkalom. ;) Egyébként nagyon szép, csajos manikűröket készítettél a lemezzel, az Avon True Colour Twinkling Bronze lakk különösen megtetszett. *3*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd ha jössz/jöttök meg is csinálom 😉 Köszi, örülök hogy tetszenek 😘

      Törlés