2018. július 26., csütörtök

187. TESZT Avon Color Trend | Scene, Tempt, Truth

Fehér illetve fekete lakkokból sosem elég... így lett most, hogy a választott lakkok is fehér és fekete, illetve egy szürke került bele. Nem a szokásos nagy lakkok, hanem a kis kerek üveges lakkok.








Szerintem nagyon szép árnyalata a szürkének ez a lakk, két rétegben van a körmeimen, fedőlakk nincs rajta még. Állagra pont a megfelelő, az ecsetével se volt gondom, szépen lehet vele lakkozni.




A Moyra fehér nyomdalakkját használtam és egy Born Pretty lemezt, és itt már van rajta fedőlakk is.

Tempt:





Fekete lakkból ugye sose elég...két rétegben van a körmeimen, egy rétegben még nem volt tökéletes a fedése, itt fedőlakk még nincs rajta, állagra ugyan az mint a fenti lakk, illetve az ecsete is.




A Moyra ezüst nyomdalakkját használtam egy Born Pretty lemezzel.

Truth:





A fehér lakkból szintén kellett a két réteg, egy rétegben ő sem volt még jó, fedőlakk szintén nincs rajta, állagra az ecsete olyan mint a fenti két lakknak. Eddig mindig a Moyra fehér illetve fekete lakkjait használtam, jól jön ha van azon a két lakkon kívül még másik fehér és fekete lakk is.




Itt kivételesen nem egy Moyra lakkal nyomdáztam, hanem a SuperChick Rum-Billie lakkjával, a minta pedig még mindig egy Born Pretty lemezről van.


Remélem tetszett az elkészült bejegyzés, illetve a manikűrök. Ti hogy vagytok a fekete és fehér lakkokkal? Vagy akár a szürke lakkokkal? Melyiket szeretitek jobban a nagy vagy az ilyen kis Color Terend lakkokat?

4 megjegyzés:

  1. Annyira imádom, hogy ilyen egyszerű lakkokból is különleges manikűröket tudsz kihozni. <3

    VálaszTörlés
  2. A feketével megvettél kilóra. Azzal, meg a gyönyörű mintával rajta*3*

    VálaszTörlés