2018. július 27., péntek

188. TESZT BPS Geometry BP-X36

Ezt a lemezt mikor megláttam tudtam, hogy kell, nagyon tetszenek az ilyen típusú minták/lemezek így alap, hogy kellett. Utolsó előtti lemezes bejegyzés, már ami a Born Pretty lemezeket illeti, mert majd lesz egy másik márkától is bejegyzés. 








Szintén három manikűrt készítettem a lemezhez, mindegyik minta jól működik, nekem nagyon tetszenek a minták a lemezről. 


1. Manikűr:




Az alap lakk az Avon Color Trend Scene nevű lakkja amire a Moyra fehér nyomdalakkjával nyomdáztam a mintát és fedőlakkal zártam a lakkozást.


2. Manikűr:





Az alap lakk szintén Avon Color Trend Tempt árnyalata amire a Moyra ezüst nyomdalakkjával nyomdáztam, majd fedőlakkal zártam.


3. Manikűr:





Az alap szintén az Avon Color Trend Truth árnyalata amire kivételesen nem egy Moyra lakkal nyomdáztam, hanem a SuperChick Rum-Billie lakkjával, majd fedőlakkal zártam a lakkozást.

Remélem nektek is tetszettek az elkészült manikűrök. Ti szerettek nyomdázni?




Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKAQ10 kódomat, kedvezmény is adnak, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik

4 megjegyzés:

  1. Mivel én valószínűleg soha többé nem próbálkozom a nyomdázással, ezért csak laikus szemmel tudom megítélni a bejegyzést. Ezek a nagy minták nekem kicsit szokatlanok, de tetszik a lemez, annak ellenére, hogy a geometria távol áll tőlem :| De azért a körmömön elviselgetném... 8)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha legközelebb ha jössz és nem felejted el elhozni amid van akkor megnézhetjük mi nem sikerül, meg az a baj hogy általában kevés az idő amíg vagytok, sose jutunk oda, hogy megpróbálj nyomdázni... na de legközelebb muszáj lesz kipróbálni,nekem nagyon tetszenek a geometrikus minták IS 😀

      Törlés
  2. Legközelebb én is viszem a cuccokat :| én akarok nyomdázni*3*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozzad is, és akkor megnézhetjük mi lehet a gond*-*

      Törlés