2020. február 18., kedd

327. TESZT | BPS | Nicole Diary - 090

Az előző avonos bejegyzésem nem most volt, ide csak a lemez hiányzott ami valahogy elmaradt és nem másoltam át a laptopra, azon kívül mindegyik képe megvolt, csak nehezen szántam rá magam hogy rátegyem. Nagyon megszerettem a Nicole Diary lemezeit, így sokszor szoktam ezt a márkát kérni,nagyon sok a választék belőle és nagyon jó minőségűek a lemezek. Szerintem mindenki megtalálja a stílusához valót vagy amilyen minták neki tetszenek.Három manikűrt készítettem amit az avonos bejegyzésben már látni lehetett.

1. ManikűrAz alapja egy avon lakk az amplifed árnyalat, két körmömre nyomdáztam fehér nyomdalakkal ( Moyra Stamping Polish SP.07), majd mindegyikre fedőlakkot kentem. (Seche Vite)


2. Manikűr


Az alap egy avon lakk a BlackMagic árnyalata, erre nyomdáztam egy ezüst nyomdalakkal (Moyra Stamping Polish SP.08), ezután fedőlakkal kentem le. (Seche Vite)


3. Manikűr

Itt is egy avon lakk az alap a Luna Glow árnyalata, erre nyomdáztam egy fekete nyomdalakkal(Moyra Stamping Polish SP.06), ezután fedőlakkal kentem le. (Seche Vite)

 Mindegyik manikűrnél a Moyra Stamping Series Liquid Tape börvédőjét használtam, és arra készültek a manikűrök.


A lemezen jelölt mintákat használtam a manikűröknél.


A lemez teljesen jól működik, szokásos minőség így csak ajánlani tudom annak aki szeret nyomdázni.  Nekem eddig még nem volt gondom egyik lemezzel sem.

A lemezt tesztre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményem.
  Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKAQ10 kódomat, kedvezményt is adnak, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése