2015. június 24., szerda

14. Körömlakkjaim bemutatása 4.

Meghoztam a következő fiók tartalmát, ami a negyedik fiók. Már csak két fiók van vissza. Ebben a fiókban három körömlakk márka található, mivel két márkából sok lakk van, ezért lépcsőzetes módszerrel oldottam meg az elhelyezésüket. ( mire nem jó a gazdálkodj okosan társas játék :D )
Ha valakit érdekel valamelyik körömlakk pontos neve, akkor nyugodtan lehet kérdezni, megnézem és leírom :) Na de akkor jöjjenek is a képek :)

A fiók:







Rimmel:







Lovely:









Maxfactor:





Itt is látszik, hogy a rimmel és lovely lakkjait is szeretem :) ezekből is van jó "pár" darab körömlakkom :D Remélem tetszett a bejegyzés, és majd hozom a maradék két fiókot is :) és ha igény van rá akkor a körmös cuccaimról is hozok majd egy bejegyzést :)

6 megjegyzés:

  1. Mennyi Lovely lakkod van. :O Nagyon szépek mind. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én szeretem a Lovely lakkjait is :) szerintem jók, nem drágák és mindig szokott lenni akció is, így még olcsóbban lehet hozzájuk jutni :) köszi :)

      Törlés
  2. jézi, az a fehér Snow Dust még majdnem televan... most zokogok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, de csak azért hiányzik belőle, mert öntöttem franken lakkhoz :) amit csak azért mertem mert van belőle után potlásom :P

      Törlés
  3. Nekem eddig ez a fiók a kedvencem! :) Én is imádom a Rimmelt és a Lovely-t, kár, hogy a Moulin Rouge és a Snow Dust kiadás idején még nem körmöztem, mert ezek nagyon hiányoznak a készletemből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök :) hát igen, nekem is a kedvenceim közé tartoznak :D de gondolom ez látszik is a mennyiségből :D hát igen, kár értük, én is sajnálom, hogy ezeknek a trend kiadásoknak nem sikerült több lakkjait beszereznem :( de azért örülök, hogy legalább azokat amik megvannak sikerült lecsapnom :) sajnos nekem is vannak olyan lakkok a listámon ami még azelőttről volt mielőtt én is elkezdtem "gyűjteni" a körömlakkokat, persze azoknak örülök amiket sikerült beszereznem :)

      Törlés