2015. június 26., péntek

16. Két manikűr

Mint a címből is kiderül, ebben a posztban két lakkozásomat szeretném megmutatni. Egyiket se bonyolítottam túl, de mind a kettőnél leírom, hogy mit és mennyit használtam.

Első:












 Két essence lakkot használtam, az egyiket egy a másikat két rétegben, majd feldobtam a saját holo topperemmel.  Szerintem a maga egyszerűségével is jól néz ki, néha ilyen is kell.

Amit használtam:









  • Alaplakk: essence nail candies 07 marshfellows
  • essence color & go 111 english rose ( 1 réteg )
  • essence color & go 112 time for romance ( 2 réteg ) 
  • Franken Polish / Akane Polish holo topper ( 111 english rose-ra 1 réteg )
Második:





Itt az alaplakk után kifestettem fehér lakkal két rétegben, erre nyomdázta és végül a franken holo topperemmel kentem le mint fedőlakk. Ez sem egy túl bonyolult lakkozás, mind a két manikűrt tegnap készítettem.

Amit használtam:





  • Alaplakk: essence nail candies 07 marshfellows
  • Rimmel 60 second rita ora 703 white hot love ( 2 réteg )
  • Nyomdalakk: essence color & go ( régi ) 84 midnight charm
  • Lemez: Moyou Pro Collection XL - 14 
  • Fedőlakk: Franken Polish / Akane Polish holo topper ( 1 réteg )

És a végére még hoztam egy makró ( akar lenni ) képet a franken holo topperemről :)


12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mindkettő, csak azt nem értem, mi értelme van azért felkenni, hogy lefotózd és aztán lemosd őket. Ha tesztelnéd a lakkokat, akkor érteném a lényegét, de így... nem igazán. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, amúgy a holo topper gyönyörűséges. Nem emlékszel, hogy miből kutyultad? :)

      Törlés
    2. köszi, hát igazából nem az volt a tervem, hogy lemosom, de valahogy egyikhez sem volt hangulatom,így miután lemostam őket, már nem is lakkoztam, de ha már lefotóztam... gondoltam miért ne tegyem fel :)
      köszi, az átlátszó lakk, és pár csepp a moyra holóiból, én mindből tettem bele pár cseppet, közben figyeltem ne legyen túl sok :)

      Törlés
    3. és milyen típusú átlátszó lakkot érdemes használni ehhez? például az életben meg sem száradó Sally Hansen szerinted jó lehet erre a célra?

      Törlés
    4. arra már nem emlékszem én mit használtam, talán lovely, de nem biztos, hát egy próbát szerintem megér, én nem néztem milyet használok amilyen volt éppen

      Törlés
    5. Őszintén szólva én gyakran csak felkenem, fotózom, lemosom a nail-artokat, mert általában csak hétvégén van időm ezzel foglalkozni, ilyenkor legyártom a heti bejegyzésadagot. Ezen a héten például az "interaktív mani" volt az egyetlen, amit rendeltetésszerűen viseltem, igaz, az viszont fent volt 6 napig! Csodálkoztam is, hogy egy új és egy régi Essence lakk az Astor Already Dry!-al milyen tartós manikűrt produkált... Én leggyakrabban a festés öröméért festek, addig érdekes amíg megfestem, utána már vágyom rá, hogy másikat festhessek :))))

      Törlés
    6. engem nem zavar ez sem, egyszer volt hogy direkt így csináltam én is, most nem ez volt a tervem, csak végül egyik se tetszett annyira, hogy maradjon, nem éreztem a magaménak, csak valamilyenre ki akartam festeni, ha tartós és nagyon tetszik is nekem is volt hogy 4-5-6 napig fent volt, attól függ meddig bírta, de azért a 2-3 napig fent szokott lenni, akkor mosom le egy nap után ha nagyon alkothatnékom van vagy "megálmodtam" milye körmöt szeretnék, esetleg valahol láttam valamit, amit el akartam készíteni :)

      Törlés
  2. Nagyon szép mindkettő. Az első az egyszerűsége miatt, a másik a nyomdázás miatt tetszik igazán. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik mint a két manikűr :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) nekem is erősségem az elírás :D na meg a félreolvasás :D

      Törlés