2016. október 7., péntek

117. TESZT BPS BP - L045

Nem is gondoltam volna, hogy a következő tesztcsomagom ilyen hamar ide fog érni, 4-5 hét helyett amit írtak itt volt 3 hét alatt. Persze én ennek csak örülök, hirtelen azt se tudtam melyikkel kezdjem. A csomagom tartalma 4 nyomdalemez, 3 nagy és egy kis kerek. Pluszba a kapcsolattartóm volt olyan kedves, hogy küldött 3 ív matricát meg egy ilyen matt padot, amit majd egyesével szeretnék megmutatni, így most csoportos képet nem hoztam a termékekről. Elsőre erre a lemezre esett a választásom... vajon miért is... :D Mert imádom a csipke mintákat, na de lássuk is a vele készült manikűröket.





Ha már kaptam a mat padot vagy mi a pontos neve, akkor gondoltam kipróbálom, és rányomdáztam a mintákat, hogy hogy teljesítenek. A Moyra Metal effect No. 302-es lakkját használtam nyomdázni, minden mintát tökéletesen felvett, most próbáltam úgy csinálni, hogy felesleges maszat ne legyen rajta, így ahol kicsit hiányos a minta az amiatt van.



Remélem jól kivehetőek a minták, eddig még egy lemezükben sem csalódtam, így bátram ajánlom ezt a lemezt is. Főleg azoknak akik annyira szeretik a csipke mintákat mint én.

Manikűrök:

1.





Most nem készítettem a használt dolgokról külön képet, de leírom, hogy mit használtam.

-Golden Rose rich color 10 
-Moyra Stamping Polish SP.06
- Flormar matt fedőlakk


2.





-Moyra Stamping Polish SP.07
-Seche Vite dry fast top coat


3.





-Astor 5in1 base coat
-Rimmel 60 seconds 408 rock n red
-Moyra Stamping Polish SP.06
-Seche Vite dry fast top coat



Ha megtetszett a lemez ITT tudjátok megrendelni. És fel tudjátok használni a 10%-os kódomat is ami AKAQ10, persze csak teljes árú termékekre érvényes. Az oldalt pedig ITT találjátok, érdemes körülnézni, mindig van valami újdonság, és remek dolgokat lehet találni.

2 megjegyzés:

  1. Úristen csaje, az az első natúr-fekete kombóóóó*3* olyan szépek ezek a minták

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így visszanézve még most is nagyon tetszik, szívesen megcsinálom ilyenre ha gondolod mikor jöttök *-*

      Törlés