2016. október 28., péntek

121. TESZT BPS Silicone Stamping Mat 28*21cm



Ebben a bejegyzésben az úgynevezett mat-ot szeretném bemutatni, ezt nem kértem tesztre, de persze szerettem volna :D De pluszba ezt is beletették a csomagomba :) Nekem nagyon bejött, eddig egy úgynevezett lefűzhetős bugyit használtam. Persze a matricázást azon nem mertem, mert lehet én voltam mindig türelmetlen de sose sikerült. De mióta meg van ez a csoda azóta készítettem párat.






Tisztítása egyszerű, szöszleszedő henger, cellux esetleg acetonmentes lemosó. Nekem nagyon bevált ez a termék így bátran merem ajánlani, mivel én csak ezzel az egy termékkel rendelkezem, más márkától nekem nincs ilyenem, így összehasonlítási alapon nincs.





Az első matricák amiket készítettem ezek a pillangók voltak, este készítettem, hagytam egy éjjelt száradni, nem akartam türelmetlen lenni, és így másnap használtam fel őket.





Ezt a manikűrt készítettem vele, ezt egy lemez tesztes bejegyzésben is benne van, de mivel a mattot is teszteltem így egyben, így gondoltam ide is beteszem.

A következőre egyből dupláztam, két különféle matricát is készítettem. Sajnos a másodikat miután leszedtem elfelejtettem lefotózni így csak körmön tudom megmutatni.

1. 




Manikűr:





2.

Sajnos ennél felejtettem el lefotózni leszedés után az elkészült matricákat, így azt csak már az elkészült manikűrrel tudom megmutatni.






Ha megtetszett akkor ITT tudjátok megrendelni. És ha felhasználjátok az AQAQ10 kódomat akkor lejön 10% kedvezmény a rendelésből, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik. Az oldalt pedig ITT találjátok, érdemes körbenézni.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek a matricák, nekem a pillangós a kedvencem. :) Egy mat-on én is gondolkozom, hogy be kéne szerezni... szóval mindenképp hasznos volt a bejegyzés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Nekem is az volt a kedvencem ;) Örülök, hogy hasznosnak találtad :)

      Törlés
  2. Wow a pillangós csodálatos lett!!!

    VálaszTörlés