2017. április 24., hétfő

144. ManiCute - Csillagos égbolt

Ismét eltelt két hét (ezt is előre elkészítettem az előző témával együtt :D) és a mostani témánk a csillagos égbolt. Nekem kb fejben megvolt milyen manikűrt szeretnék, egyik este volt idő kedv meg ihlet is, így nekiálltam és elkészítettem a manikűrt, viseltem is pár napot, mert nagyon tetszett a végeredmény.





Részben a kezdőkép inspirált, mert hasonló hátteret szerettem volna készíteni, és kerestem neten hasonlót mint amit fejben elképzeltem.. azt kell mondanom, hogy ha nem is 100% lett olyan mint elképzeltem, de egy 90%-ig igen. 




Eredetileg mindegyik körmömre úgy akartam megcsinálni mint a két középsőt... de már késő volt már kezdtem álmosodni, így maradtam csak a két középsőnél ( a jobb kezemre már nem volt kedvem megcsinálni :D). Az alap a Different Dimension Rejoice volt ami persze nem látszik :D a két középső körmömre, kék-lila-fekete-bordó átmenet szerűt készítettem, a lakk ecsetével vittem fel és mostam egybe, a fekete-bordó rész annyira nem látszik :D de sebaj, nekem így is nagyon tetszett. A lakkok Zoya Blaze, Storm, Dream, Aurora, Picture Polish Cosmos, majd erre kentem egy réteg China Glaze Fairy Dustot, a Moyra fekete nyomdalakkal felfestettem a fákat, a fehérrel meg a pöttyöket mint csillagok, illetve 1-1 csillagot, legalább is az akart lenni :D, majd fedőlakkal zártam. a Többi körmömre pedig a Zoya Stormot kentem és egy Pet'la lemezzel nyomdáztam rá, ezt is fedőlakkal zártam.


Remélem nektek is tetszik az elkészült manikűröm, és persze ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem :)




6 megjegyzés: