2017. június 7., szerda

149. TESZT BPS Glitterek

A BPS holo por mellé kaptam még 5 féle színű glittert is... amiről én ( képek alapján legalább is ) azt gondoltam úgy kell használni mint a holo port.... hát nem egészen, így rendesen meggyűlt vele a bajom, nekem nem igen akart működni... ezért is tartott eddig, hogy elkészüljön ez a bejegyzés. Illetve még kaptam tesztre egy aplikátort is, arról is itt szeretnék írni.







Az elkészült manikűröm a harmadik próbálkozásom volt.. először külön akartam a színeket használni, majd úgy voltam együtt egy manikűrben... ami nem akart összejönni, bár lehet a fekete nyomdalakk miatt nem... így majd ha lesz még idegzetem, hogy mindenhol csupa csillám leszek még fogom használni :D
Így kerestem egy sima fekete lakkot, még jó hogy azért van :D ami egy rétegben nem fedett rendesen... na a másodikhoz manikűrhöz visszatérve a felesleges glittert egy vatta korongra "szórtam", így a harmadik próbálkozásnál csak fogtam és belenyomtam a körmeim a vattán lévő glitterekbe :D Így készült végül a manikűröm. Az aplikátort az első és második próbálkozásnál is használtam, azzal nincs gond, így azt is biztos használni fogom majd.





Képen nem tudom mennyire kivehetőek a színek, de élőben én látom. Nem hagytam így, nyomdáztam is rá.




Előre is elnézést kérek, de most a használt termékek nem lettek letakarítva, lusta voltam behozni letakarítani majd vissza ki, hogy lefotózzam. :D

Amit használtam:




- Moyra Stamping Series folyékony bőrvédő
- Maxfactor Onyx
- BPS Glitterek
- Seche Vite dry fast top coat
- Moyra Stamping Polish SP.07
- Pet'la Plate Puzzles


A glitterek együtt voltak, nem külön külön, így most utólag visszagondolva biztos a lakk miatt nem sikerült, mert ennél a manikűrnél már tudtam használni, így ha lesz megint úgy időm meg kedvem is biztos elő fogom még venni, illetve az aplikátorral használni. Remélem azért tetszett a bejegyzésem illetve a manikűröm is. Ha esetleg megtetszett volna valamelyik termék akkor ITT és ITT tudjátok megrendelni őket, illetve ha teljes árú terméket rendeltek akkor az AKAQ10 kóddal lejön 10%-ék a rendelésetekből.

4 megjegyzés: