2018. július 31., kedd

191. TESZT Avon mark. Gel Shine | Cosmic Flush, Futurist, Holographic Capture

Imádom a holo lakkokat... ebből következtetni lehet, hogy ez a három lakk is holo lakk lesz. Itt nem lesz kedvencem, mert mind a három az lett, kivéve egyet a színe miatt, mert a kedvenc szín árnyalatom, de ezt leszámítva mindegyiket nagyon szeretem.

Cosmic Flush:







Természetesen ez lett a kedvencem a színárnyalat miatt, olyan málna pirosas rózsaszínes, attól függ milyen fényviszonyban nézzük, én van hogy pirosasnak látom, de van hogy rózsaszínnek. Két rétegben van a körmeimen, nincs rajta fedőlakk se, nem akartam, hogy elvegyen a holo hatásból.




Nyomdázni a Moyra fehér lakkját használtam illetve egy Beauty Bigbang lemezt, majd fedőlakkal zártam. Itt már mindegyik körmömön van fedőlakk, nem csak a nyomdázotton, a gyors száradás miatt.

Futurist:





Ez egy nagyon szép lila árnyalat, szintén két rétegben van a körmeimen fedőlakk nélkül.Sajnos képeken nem jön át annyira a holo hatása a lakkoknak mint amit én láttam élőben, de talán még így is lehet azért látni.




Itt a Moyra egy nude nyomdalakkjával nyomdáztam és egy Beauty BigBang lemezzel. Fedőlakk is van már itt a körmeimen.


Holographic Capture:






Ezüst holo lakkból sosem elég... szerintem legalább is. Ez is nagyon szép árnyalat és két rétegben már jól fed. Mindegyik nagyon szépen holozik, ami képeken annyira nem jön át, de akinek esetleg megvan az úgy is tudja. Fedőlakk itt szintén nincs rajta.





Szintén egy Moyra nyomdalakkot használtam és egy Beauty BigBang lemezt, illetve van már fedőlakk is rajta.

Remélem tetszett a bejegyzés illetve a manikűrök. Ti hogy vagytok a holo lakkokkal? Szeretitek vagy nem?

6 megjegyzés:

  1. Az utolsóóó, az valami gyönyörűűűű!! Imádom :c Minegyik szupi, de gyengéim ezek az ezüstös csodák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye *-* És elég volt belőle a két réteg, úgyhogy szuper, mert amúgy első réteg utánazt gondoltam, hogy lehet lesz vagy három réteges.... de nem mert kettő elég volt *-* Nekem meg a holo lakkok a gyengéim :D

      Törlés
  2. Mind a három nagyon szép! (-: Az első kettő engem a RDeL Young lakkokra emlékeztet így kép alapján. És igen, kellene már nekem is egy szép ezüst. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) És tényleg, na majd megnézem mennyire hasonlítanak egymás mellett, kíváncsi lettem, egy szép ezüst mindig elfér a készletben :)

      Törlés
  3. Nekem a rózsaszín és árnyalatai lopják be magukat a szívembe hamar, de most jobban tetszett a Cosmic Flush-nál a Futurist. *3* Gyönyörűszép lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen azt tudom, hogy neked a rózsaszín a kedvenced *-* Szerintem is nagyon szép *-* Örülök, hogy tetszik

      Törlés