2015. június 29., hétfő

18. Franken polish by Akane

Mint a címből is kiderül, most az egyik franken lakkom szeretném megmutatni. Igen friss mivel nemrég kutyultam :) Még Ciiskánál láttam instagramon egy képet ami nagyon megtetszett, amit ő kevert frankent. Úgy voltam én is elkészítek egy hasonlót, de aztán lemondtam, hogy így is van sok, biztos találok valami hasonlót közte. Majd ma ihletett kaptam, eszembe jutott egy lakkom, és neki is álltam. Így a képet visszanézve nem teljesen ugyanolyan lett az enyém mint az övé, de nekem így is nagyon tetszik :) az enyém halványabb, de tetszik az a színárnyalat ami lett belőle :) A lakkról... kicsit folyós lett, így vigyázni kell vele mert hajlamos megfolyni a körömágynál, nekem sikerült is 1-2 körmömnél, de nem olyan vészes, így könnyen le tudtam fültisztítóval is takarítani, és amíg ezt a pár ujjamat letakarítottam ( talán 4-5 ) addigra meg is száradt az első réteg, a kisujjamnál nem volt még teljesen száraz. Már egy rétegben is igen jól fed, de én a biztonság kedvéért felvittem egy második réteget. Mint  a többség franken lakkom ez is gyorsan szárad, nem is értem, mivel néha olyan lakkok is kerülnek bele amik nem száradnak gyorsan :D persze nem azt mondom, hogy az összes ilyen, akad 1-1 kivétel :)









Sajnos nem sütött a nap, így nem jött elő a holografikus csillogás, de készítettem bent vakus képet is, hogy megmutassam milyen. Persze úgy se a legholografikusabb a csillogása, de szerintem nagyon szép. Majd arra leszek kíváncsi, hogy napsütésben milyen lesz :)

Vakus képek:









Készítettem egy képet az üvegről is :)
 





Amit használtam:


  • Alaplakk: Sally Hansen nailgrowth Miracle ( régi kedvenc alaplakkom, csak fogyóban van így tartalékoltam :) )
  • Franken polish by Akane ( 2 réteg )
Sajnos nem vagyok jó névadásban :D így egyik franken lakkomnak sincs neve :D

Amikből kevertem:


  • Catrice 400 Blue Cara Ciao
  • Moyra holographic No. 254
  • Moyra holographic No. 251
  • Catrice 15 Denim Moore
  • Moyra No. 88
  • Sally Hansen xtreme wear 370 Black Out

Persze, hogy most délutánra kisütött a nap :D így szeretném kiegészíteni 3 képpel a bejegyzést :)






6 megjegyzés:

  1. Szia nagyon tetszik a végeredmény és a Franken lakk is :D Én még nem csináltam ilyet, de sok helyen láttam már :) amúgy a finish kicsit hasonlít az OPI Teal the Cows Come Home lakkjára szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök hogy tetszik :) nem bonyolult, szerintem egy próbát mindenképp megér :) ha más nem akkor egy kiválasztott szín + moyra holo :) az első nekem is így született :) rákerestem, és tényleg a színárnyalata hasonló :)

      Törlés
  2. szia! nagyon klassz lett a végeredmény, nekem bejön! :) Gyönyörű ez a holo hatás, én még nem nagyon kevertem lakkot eddig, de majd akarok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök hogy tetszik :) szerintem érdemes megpróbálkozni vele, mert nem bonyolult :) elsőre mondjuk csak az adott színt amit szeretnél, és a moyra holojából :) legelső nekem is így született meg :) szerettem volna piros holo lakkot, kiválasztottam egy piros körömlakot, egy lakkos üveget és a moyra ezüstjével összeöntöttem :)

      Törlés
  3. Olyan ügyes vagy, ez gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :) örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés