2017. december 18., hétfő

175. ManiCute - Mézeskalács

A manicute mostanában már három hetente van, én sajnos mostanában eléggé el vagyok maradva, de szeretnék újra becsatlakozni, így gondoltam ezzel a témával kezdem. Sajnos olyan sok elmaradásom van, hogy nem győzném bepótolni, így inkább nem is teszem, időm se lenne annyit behozni, így ugyan ott tartanék, folyamatos elmaradás. A mostani témánk a mézeskalács, neten nézelődtem mire kitaláltam mi legyen.


Alaplakk felkenése után, két lakkot választottam alapszínnek, egyiket a kis és gyűrűs ujjam körmére, a többire meg a másikat. Szilikon lapra megfestettem a kis mézeskalács emberkémet, ami kicsit nyomi lett, de az enyém. És mivel a második annyira nem akart sikerülni, így úgy döntöttem elég lesz egy. Mindent szabad kézzel készítettem. Miután felkentem 2-2 rétegben az alapszíneket, a gyűrűs ujjam körmére felillesztettem a mézeskalács emberkét, a többire pedig a hullámos vonalakat rajzoltam meg, majd minden körmömre fedőlakkot kentem.Kicsit vigyorgósra sikerült a kis mézes kalács emberkém, eredetileg mosolynak szántam, de talán így jobb is.

Amit használtam:- Eveline 8in1 total action
- Sally Hansen Xtream Wear 159 Golden - I
- Franken barna holo
- Lovely Matt White Nr. Matt White
- My_Dance Nail Laquer 11.
- Seche Vite dry fast top coat
- Ecset ( még nálunk vettem, ilyen lottózos vegyes boltban, ami már közben be is zárt )Remélem tetszik az elkészült manikűröm, és ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem.
8 megjegyzés: