2017. december 13., szerda

171. TESZT BPS Floral BPX - L017

Mostanában el vagyok kicsit maradva, mert vannak olyan manikűrök amikkel még nem jutottam el odáig hogy megszerkesszem és/vagy esetleg megírjam a bejegyzést hozzá. Most ezeket igyekszem bepótolni. A képek se mostanában készültek, nyár környékén.




Három manikűrt készítettem a lemezhez, amit már lehetett látni az Avonos bejegyzéseknél. Gondoltam kellemest a hasznossal, így a lakkokat is teszteltem, illetve a lemezt is, mert ezzel a lemezzel készítettem a lakkokhoz manikűröket.

1.Manikűr:




Az alapszín az Avon mark. Satin Matte Pampered Princess volt két rétegben, majd erre jött a minta a Moyra Holographic No. 256-os lakkjával. Fedőlakkot itt nem használtam.

2. Manikűr:




Itt is az Avon mark. Satin Matte lakk volt, a Miss Drama, nyomda lakknak pedig a Moyra Holographic No. 251-es lakkját használtam. 



Ezt a manikűrt már kipróbáltam fedőlakkal is, ami az RdeL Gel Nail top coat volt.


3. Manikűr:




Ennél a manikűrnél is Avon lakkot használtam, mark. Satin Matte Hail to the Quenn árnyalatát. Nyomdalakknak pedig a Moyra Stamping Polish SP.09 arany árnyalatát.



Ezt a manikűrt is kipróbáltam fedőlakkal, ami az RdeL Gel Nail top coat volt.

Én nagyon szeretem a Born Pretty lemezeit, így bátran merem is ajánlani őket bárkinek.



Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKAQ10 kódomat, kedvezmény is adnak, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik.

2 megjegyzés:

  1. Olyan kis csajos körmök ezek! Nem is tudom kedvencet választani, mind nagyon jóó!

    VálaszTörlés