2017. december 17., vasárnap

174. TESZT Beauty Bigbang My-Dance Nail Laquer 11.

A másik választottam egy fekete holo volt, nem mintha nem lenne elég fekete holo lakkom, de egy újabbnak mindig van hely. Mert persze mindegyik más, így inkodokolt mindegyik megtartása is :D





Az előző sötétkéket néha feketének láttam, na de ez tényleg az az igazi fekete. És kicsit sem szürke mint általában a fekete holok, ez rendesen fekete.






Két rétegben van a körmeimen, bár emlékeim szerint már egy rétegben is jól fedett. Imádom a holo hatást, meg is jött a kedvem hozzá, pedig most is épp egy fekete holo lakk van  a körmeimen (Cirque Colors Smoky Quartz) 



Az állaga pont megfelelő, könnyű kezelni, nekem a kupakja is kézre állt, illetve az ecsetével is könnyen fel tudtam vinni a lakkot a körmeimre.

Manikűrt is készítettem.




A Moyra ezüst nyomdalakkjával készült a minta és a Geometry BP-X 17 lemezzel. Sajnos a lakkokról nem sikerült képet készíteni, így az elmarad, csak a lemezről van hozzá képem.

Amit használtam:



- essence SOS Power Repair
- My_Dance nail laquer 11.
- Moyra Stamping Polish SP.08
- Geometry BP-X17
- RdeL Gel Nail top coat



Ha megtetszett nektek is akkor ITT tudjátok megrendelni. Ez a negyedik lakkom a Márkától, eddig egyikben sem csalódtam így csak ajánlani tudom. Ha pedig használjátok az AKANE kódot akkor 10%-ék kedvezmény is jár.

4 megjegyzés:

  1. Ebből a lakkból tényleg van kéksfekete is, elég nehéz megkülönböztetni. Ettől függelten jó ez a márka meg nagyon jók ezek a holó lakkok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elsőre a sötétkékre azt hittem fekete, annyira sötét, na de mikor ez megérkezett rájöttem, hogy az semmiképp se fekete, de ez igen, és nagyon szép :) Igen nagyon jók a holo lakkjaik :)

      Törlés
  2. A holo lakkok a gyengéim, hogyha lakkokat vásárolnék, biztosan ezekre vetném rá magam előszőr. Ez is csudaszép, ha nem haragszol, felírom a listára azok közé, amiket kipróbálnék veled, Mester... 8)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is azok a kedvenceim 😎 Nyugodtan, de akkor a környékre kell költözz, hogy mind meg tudjuk valósítani 😎

      Törlés