2017. december 20., szerda

177. TESZT BPS Álomfogós vizes matrica | Water Decal Dreamcatcher

Ebbe a csomagba kértem egy nagy ív vizes matricát is, aminek mindegyik mintája nagyon tetszik. Ezzel úgy voltam, hogy csak akkor használom, ha több ideig is magamon hagyom. Sokáig vagy épp nem volt hangulatom hozzá, vagy megfelelő körömhosszam. Én így láttam kis körmön a lényeg nem látszana, mert a fele minta elveszne... így mindenképp nagyobb körmön akartam használni.




Végül csak két manikűrt sikerült alkotnom, mert a második után végül csak letört a körmöm és kicsire kellett reszelnem, utána meg általában mindig rövidek voltak, mert mikor már nagyobbak voltak valami baki mindig volt és kisebbre kellett reszelnem, így azóta még nem sikerült kellő hosszúságúra növesztenem ahhoz hogy még készítsek manikűrt.

1. Manikűr:






Alaplakk felkenése után egy réteg fehéret használtam a Moyra fehér nyomdalakkját. A matricát könnyű volt használni, kivágtam a mintát majd bele tettem pár másodpercre a vízbe, és már mehetett is fel a körmeimre. Miután letakarítottam a felesleget fedőlakkot kentem rá. Nem bonyolult, nagyon egyszerű a matricákat használni és hamar megvan a manikűr.


2. Manikűr:






Ennél a manikűrnél is a Moyra fehér nyomdalakkját használtam egy rétegben, majd jöhetett a matrica. Nagyon gyorsan lehet mutatós manikűröket készíteni a vizes matricával. A végén fedőlakkot kentem a kész manikűrre.


Igaz csak két manikűr készült, de nem hiszem hogy a többi mintával gond lenn. Az a jó a vizes matricával, hogy viszonylag hamar és egyszerűen lehet velük mutatós manikűröket készíteni. Én csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált.




Ha megtetszett a vizes matrica ív akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKAQ10 kódot jár 10%-ék kedvezmény is, de csak a teljes árú termékekre vonatkozik.

4 megjegyzés:

  1. én ebay-en vettem meg ezt az ívet, nem is láttam még a born pretty oldalán. de szerintem is gyönyörúek a minták <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én is onnan szoktam rendelni, a born prettys dolgokat is sokszor :)

      Törlés
  2. én még tavaly ilyenkor szereztem be, de már teljesen el is felejtkeztem róla. jó, hogy eszembe juttattad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, nagyon szuperek a minták rajta :)

      Törlés