2019. augusztus 26., hétfő

306. Kihívás | Körömlakk színek 3. Korall

El is érkeztünk a következő fordulóhoz ami nekem szintén előbb lett meg mint szokott mostanában amit nem bánok mert így biztos időre megvan a témára. Egyszer már nekiálltam de végül más manikűr lett belőle, ami nem volt baj mert volt még időm elkészíteni.A lakk megvolt már egy ideje mi lesz, akkor kiválasztottam hogy fehér mintával végül a mintát nem éreztem az igazinak és más lett belőle, most meg a lakk ugye adott volt kerestem a megfelelő mintát amit szerencsére hamar megtaláltam, majd a minta színén gondolkodtam mit kéne majd végül maradt a fehér.

Eredetileg le akartam mosni majd a következő témára elkészíteni a manikűrt amit most nem tudtam volna megvsinálni, a másik ok meg hogy végül tetszett annyira hogy szívesen hordtam is volna... így megcsináltam a többi körmömre is. Itt nincs rajta fedőlakk, miután elkészítettem a másik kezemre is azután tettem csak fedőlakkot.

Alaplakk után jött két rétegben a lakk, nem használtam gyorsan szárító fedőlakkot, majd jöhetett a minta is rá. Nem egy túlbonyolított manikűr de nekem nagyon megtetszett.

Amit használtam:
- Eveline Sensitive 8in1 total action
- OPI Bright Lights - Big Color
- Born Pretty Stamping Polish 4#
- Pet'la Plate Summerics

Remélem azért tetszett az elkészült manikűröm, és ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit se.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése