2018. augusztus 3., péntek

193. TESZT Beauty BigBang Körömnyomda lemez szett | 07, 08, 09, 10, 16

Ez az első, hogy lemezt kértem tesztelésre, 5 db lemez ami egybe volt, így a bejegyzésbe is együtt szerepelnek majd.




Mivel öt darab lemezről van szó így végül csak egy manikűrt készítettem mindegyik lemezhez.  Ha többet kettőt vagy hármat készítettem volna úgy már nagyon hosszú bejegyzés lett volna. De mindegyik lemeznél jelzem, hogyan boldogultam az aktuális lemezzel.

Beauty Bigbang 07. ( ezután csak BBB-nek fogom írni):





Ezzel a lemezzel kicsit nehézkesen boldogultam, de végül nem volt olyan vészes. Alapnak az Avon lila holo lakkját kentem fel, a mark. Gel Shine kollekció Futurist nevű árnyalatát és a Moyra nude nyomdalakkjával készült a minta.

BBB 08.:





A manikűrök nem a lemez számozása alapján készültek, így igazából ez volt az utolsó manikűr ami elkészült. Alapnak a Beauty BigBang 004 arany holo lakkja van, arra a Moyra fekete nyomdalakkját használtam, matricaként készítettem el, a ilémilé curtain call piros lakkjával töltöttem ki a rózsát.

BBB 09.:






Ezzel a lemezzel kezdtem és ezzel boldogultam a legnehezebben... Valahogy nem akart sikerülni... Nem mindegy milyen lakkot használok, és ha jót van hogy működik van hogy nem... de még nem adom fel mert nagyon tetszenek a minták a lemezen. Az összes többi lemezzel nem volt gondom, azok remekül működtek, meg is lepődtem ezután a lemez után, hogy ezzel mit szenvedtem. Alapnak az Avon True Colour Purple Oasis árnyalata van, amire a Moyra arany nyomdalakkjával nyomdáztam.

BBB 10.:





Ezzel a lemezzel már minden simán ment, nem volt vele semmi gondom. Alapnak az Avon mark. Gel Shine Holographic Captur árnyalatát használtam amire a Moyra rózsaszín nyomdalakkjával nyomdáztam.

BBB 16.:





Ezzel a lemezzel is könnyen boldogultam szerencsére, nem volt vele gond. Alapnak az Avon mark. Gel Shine Cosmic Flush árnyalatát kentem és a Moyra fehér nyomdalakkjával nyomdáztam rá.

Attól a lemeztől eltekintve amivel nehezen boldogultam csak ajánlani tudom, lehet csak én kaptam selejtebb lemezt, mert ahogy láttam másoknál nem volt vele gondjuk.





Ha megtetszett volna nektek is akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az AKANE kódot akkor 10%-ék kedvezmény is jár.

6 megjegyzés:

  1. Egyik szebb mint a másik! Az utolsóóó Cosmic flush árnyalat nekem nagyon tetszik *3*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a manikűrök, és a lemezek is jónak tűnnek. Kár, hgy az az egy gondot okozott. :-7

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát igen, az tetszett a legjobban így azzal kezdtem, de mivel szenvedős volt így amiatt mindig halogattam, hogy nekiálljak, másnál meg látom a manikűröket, így gondoltam biztos én kapptam egy selejtet, főleg hogy a többivek meg nem volt semki gond, működtek rendesen :)

      Törlés
  3. Azt a, mennyi lemez. :O Kíváncsi lennék, ezekkel együtt most mennyi van... :D Ez nem célzás arra, hogy számold meg ( de, az. 8) )

    VálaszTörlés